FRESH
Nicoleta Nucă lansează „Ultima oară”! O piesă despre un final dureros, ...
Britney Spears a împlinit 39 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, ...
Cum arată Macaulay Culkin în 2020. Kevin din „Singur Acasă” are 40 ...
Doina Stratan, va deveni mămică pentru a doua oară: „Sunt o femeie ...

A petrecut 2 LUNI ÎN BALI! Prezentatoare TV: „E puțin, am vrut să mai stăm o lună. E foarte ieftin să trăiești acolo” FOTO//

Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, împreună cu familia, a petrecut 2 luni pe insula Bali, Indonezia, informează SHOK.md.

„A fost bine, pentru că a fost prima mea vacanță de 2 luni. Până acum era maxim 10-14 zile. Și acum am înțeles că 2 luni e foarte puțin. Din punct de vedere culinar, mi-a plăcut foarte mult. La fiecare câteva minute sunt localuri pentru vegani. Am hrănit girafa, am călărit elefantul, dar nu vreau să mai discut… mi-a sărit jumătate de republică în cap, pentru că e exploatat animalul…”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Rețete și rețele” de la Jurnal TV.

Daniela a spus că Bali e pentru toată lumea – și pentru cei cu avionul privat, și pentru cei care pornesc doar cu rucsacul. „Biletul prin Moscova tur-retur e vreo 700 de dolari. E un pic incomod pentru cei cu copii – că e 8 ore escala. Dar prin Istanbul e doar o oră. E foarte ieftin să trăiești acolo. De exemplu, mergeam cu taxi-ul o distanță mare și achitam doar 1,5 dolari. Ca și cazare, dacă luați pe o perioadă lungă, vă recomand să rezervați de pe arbnb doar câteva zile și pe loc veți alege singuri și va fi mai ieftin. Prima casă unde am stat era sub nota 5, deși avea 10 pe on-line. Apoi ne-am mutat în alta, mai bună”, a spus ea.

Jurnalista a spus în ultima zi și-au dorit să schimbe biletele și să mai stea o lună, însă soțul ei are o problemă cu spatele și avea nevoie de un specialist.

Totodată, ea a spus că vacanța a avut și un minus – a fost pișcată de un țânțar și a avut febra dengue – 39-40 timp de 7 zile.

SHOK.md


MAR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...