FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

După 1 an jumătate, A PLECAT DE LA TV! Interpretă: „Era tot mai greu de trezit dimineața la 5… nu mai scăpam de răgușeala din voce”

Interpreta Stela Botez a plecat din televiziune. Ea a activat un an jumătate şi a dezvăluit că a fost o experienţă frumoasă, iar în continuare urmează proiecte artistice, informează SHOK.md.

„Ceea ce ține de job-ul principal din 2019, televiziunea, mi-a luat cel mai mult din timp, energie, efort, dragoste și plăcere. Emisiunea MATINALII este locul și echipa de oameni minunați cu care eu am progresat și mi-am dezvoltat anumite aptitudini și tehnici de prezentatoare tv. După acea probă de foc din perioada de adaptare și „perfecționare” în cele 4 luni din 2018, abia după vacanța din ianuarie 2019 m-am relaxat și am fost așa cum am considerat eu de cuviință: naturală, sinceră, concentrată pe ceea ce am de făcut și nu pe ceea ce o să zică alții despre mine, concentrată să-mi fac treaba bine, iar dacă mai scăpam câte o bâlbă, o treceam pe seama mea făcând o glumă și mascând-o de parcă așa am intenționat. TVR mi-a dăruit în acest an 3 colaborări frumoase. Devenea tot mai interesant la MATINALII și mai plăcută munca cu oamenii din echipă, dar era tot mai greu de trezit dimineața la 5, mai ales în sezonul petrecerilor private, când nu mai scăpam de răgușeala din voce.

Lipsa de somn, alimentația greșită și supra oboseală mi-au slăbit vederea și capacitatea de memorare și concentrare, am început să simt și probleme cu aparatul digestiv, tensiunea și au început să-mi apară riduri. Despre timp liber nici nu pomenesc, pentru că mi-aș fi dorit mai mult timp pentru muzică.

Toate acestea m-au făcut să mă gândesc foarte bine la viitorul meu și am luat decizia să renunț la job-ul meu din televiziune. Sper că am făcut diminețile fericite pentru telespectatorii fideli și sper că admiratorii mei vor avea parte de mai multe surprize muzicale de acum încolo” a scris ea, la început de ianuarie, pe stelabotez.com.

Stela, ieri, pe pagina sa de Facebook, a dezvăluit: „…de astăzi oficial m-am retras frumos… O să-mi fie dor de energia frumoasă din platou, de invitații inediți, de subiectele interesante, de colegii din teritoriale, de colegii din echipa tehnică…A fost o experiență deosebită și eu merg mai departe cu noi proiecte artistice”.

Cristina TOMAC


FEB 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...