FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

A PLECAT DE PE MICILE ECRANE, după 10 ani! Olivia Furtună: „Îmi continui drumul....altfel, departe de lumina reflectoarelor”

Prezentatoarea TV Olivia Furtună, ieri, a anunțat că și-a încheiat activitatea în televiziune, așa că nu o vom mai vedea la pupitrul știrilor. Totodată, a dezvăluit că activitatea ei va continua departe de lumina reflectoarelor, informează SHOK.md.

„10 ani ….în 10 poze, nu prea încap 🙂 și nici într-o 1000, poate doar într -o carte. Însă nu-i știu finalul 🙂

Cert e că relația mea cu televiziunea a fost furtunoasă, colorată, emoționantă, dureroasă, istovitoare pe alocuri dar și motivantă, pentru că am reușit să fiu imaginea celor mai tari proiecte televizate din Moldova, să fiu parte a tuturor producțiilor media de top la care am aspirat vreodată.

Am rămas cu o bogată și frumoasă experiență, cu multe, dar multe lecții învățate, cu binecuvântarea de a fi întâlnit oameni de televiziune mari, din țară și din afară, ce mi-au intersectat drumul, și care m-au îndemnat să nu renunț vreodată la această activitate, îi voi avea în inima mea mereu. Iar emoția primelor secunde de contopire cu emisia în direct va rămâne magia și legătura specială pe care nu o voi uita niciodată.

Și…am mai rămas, cel mai important, cu dragostea telespectatorilor, care m-au susținut prin mesaje, cuvinte calde, priviri senine și fidelitate. Vă mulțumesc! Vă iubesc!

Însă alegerile noastre au și ele o metamorfoză. Îmi continui drumul….altfel, departe de lumina reflectoarelor...căci căile noastre, în viață, vin mereu cu intersectii provocatoare … :)”, a scris Olivia, pe Facebook.

SHOK.md


OCT 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...