FRESH
(video) După ce liderii europeni și-au arătat mușchii la vaccinare, ...
Marina Cârnaț, despre gelozie: „Am început să prind încredere tot ...
O femeie din Egipt a fost arestată pentru că a făcut prăjituri „indecente”
FOTO Daniela Costețchi, în ipostaze inedite alături de cel care i-a ...

A PLECAT DIN TV de câteva luni! Jurnalistă: „Chiar dacă nu am spus… Am reușit să pun (aproape) pe roate afacerea mea”

Jurnalista Violeta Scrișu a luat o pauză în televiziune şi a pus pe roate o afacere, dar şi va lansa propriul canal de YouTube, informează SHOK.md.

„Chiar dacă nu am vorbit despre asta, de ceva timp am plecat de la TVR Moldova. Am decis să mă dedic propriilor proiecte. De ce am plecat? Ar fi multe de spus. Scurt. Mereu am fost și voi fi fermă pe poziție și nu voi tolera nedreptatea și fățărnicia în raport cu mine sau cu colegii mei. Cu toate acestea, a fost o experiență extraordinară, datorită căreia am întâlnit persoane de-a dreptul speciale. Am învățat să fiu mai puternică și mai selectivă… la oameni.

Cele câteva luni de când am plecat au fost extrem de productive și aș vrea să împărtășesc cu voi două mari bucurii.

Prima. Am reușit să pun (aproape) pe roate afacerea mea, (mai e încă mult de muncă) care a luat naștere în 2017, cu primul butaș de levănțică plantat chiar de mine. N-a fost deloc ușor, dar acum, când văd rezultatul, realizez că efortul a meritat. În curând, veți vedea o parte dintre ideile mele, pe care am reușit să le transform în realitate.

A doua bucurie. Mereu mi-a plăcut televiziunea și am știut că îmi i-au rămas-bun pe puțin timp de la camera de filmat. De data asta, nu merg la un alt post TV, nu mă duc la o casă de producție, nu revin în domeniul comunicării, ci îmi creez propriul meu proiect video. E un canal de YouTube, unde voi testa un format absolut nou pentru mine, și care sper să vă placă”, a scris Violeta pe Facebook.

79487610_3335446769830575_8128626581531787264_o

Cristina TOMAC


DEC 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...