FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

A primit un CADOU UTIL ȘI INTERESANT, de ziua sa! Marian Lupu: „Prietenii mei occidentali, care știu despre pasiunea mea…” FOTO//

Marian Lupu, președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), la 20 iunie curent a împlinit 54 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, a primit numeroase felicitări și cadouri, iar, recent, a dezvăluit ce cadou „util și interesant” a primit de la prietenii săi occidentali, informează SHOK.md.

„Prietenii mei occidentali, care știu despre pasiunea mea și interesul meu pentru Istoria Moldovei și a poporului moldovenesc, mi-au trimis de ziua mea de naștere, un cadou și anume un set de cărți la acest subiect. Un cadou pe care-l găsesc foarte util și interesant.

Printre acestea aș vrea să menționez:
– The Moldovans: Romania, Russia, and the Politics of Culture, (Studies of Nationalities, SUA) Charles King (professor of international affairs and government at Georgetown University https://charleskingauthor.com/)

– Citizenship, Territoriality, and Post-Soviet Nationhood: The Politics of Birthright Citizenship in Azerbaijan, Georgia, and Moldova (Palgrave Macmillan, UK) Maxim Tabachnik (University of California, Santa Cruz, https://scholar.google.com/citations?user=NJ9zRM0AAAAJ&hl=en)

– Moldova: A History, (I.B. Tauris, UK), Rebecca Haynes (University College London, https://www.ucl.ac.uk/ssees/people/rebecca-haynes)

Mulțumesc frumos prietenilor pentru cadoul oferit.

Sunt plăcut impresionat că savanți, istorici din renumitele centre universitare, în cazul de față din SUA și Marea Britanie, cercetează amănunțit Istoria Moldovei și a moldovenilor.

Voi citi cu multă atenție cărțile și desigur voi reveni aici cu aspecte interesante din conținutul lor”, a mărturisit președintele CCRM, pe Facebook.

SHOK.md


IUN 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII