FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

A PUS PE JAR tot Facebook-ul, dar nimeni nu a răspuns corect! Gheorghe Cavcaliuc a dezvăluit ce nume are PRIETENUL NECUVÂNTĂTOR din biroul său! VIDEO//

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, a pus pe jar tot Facebook-ul cu o provocare, prin care și-a îndemnat prietenii virtuali să ghicească numele prietenului său din birou – scorpionul, informează SHOK.md.

După ce șeful adjunct al IGP a publicat postarea: „Eu am finalizat ziua de muncă dar voi? Îmi iau rămas bun de la prietenul meu și doza de adrenalină. El este cel, care îmi da doza de adrenalină necesară și cel cu care petrec zilnic 15 din 24 ore. Cum credeți că îl cheamă? Cine ghicește, îi fac cunoștință personal cu el și îi deschid și un secret despre scorpioni”, comentariile au curs gârlă, fiind înregistrate peste o sută de comentarii și câteva zeci de variante de nume. Totuși, nimeni nu a răspuns corect.

După 24 de ore, Cavcaliuc a dezvăluit numele prietenului său – Risk, el și fiind primul care aude despre deciziile, ideile și noile proiecte, dar și a mulțumit tuturor pentru implicare.

46501298_1968190636560200_621222630879395840_n

SHOK.md


NOI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII