FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

A REDUS MENIUL de Paște! Corina Bezdîga-Verlot: „E o plăcere imensă pentru mine să vopsesc ouăle”

Scriitoarea Corina Bezdîga-Verlot de Paște va avea un meniu redus de bucate, iar cozonacul o să-i fie livrat. Ea va sărbători cu soțul său, Luc, la Brașov, informează SHOK.md.

„Anul acesta voi petrece Paștele acasă la Brașov cu soțul meu. Din păcate, anul ăsta toți cei dragi nouă vor sărbători separat și ne vom vedea doar virtual pentru a ciocni un ou vopsit și pentru a ne spune „Hristos a înviat!”.

Am gătit atât de mult în perioada asta de carantină, încât de Paște am redus meniul doar la miel, ouă roșii, o salata și un desert. E o plăcere imensă pentru mine să vopsesc ouăle și sa le aranjez într-un coșuleț cu iarbă verde, procesul ăsta este nelipsit oriunde m-aș afla.

Cozonacul îmi va fi livrat de către o prietenă, care se ocupă cu așa ceva și care face cel mai bun cozonac cu nuci și ciocolată. Din păcate, la capitolul cozonaci prefer să las pe cineva care se pricepe cu adevărat, nu e atât de simplu precum pare.

Îmi voi deschide geamul în Seara Învierii și voi asculta slujba de la biserica de lângă noi. Ciocnim ouă, vorbim la telefon cu cei dragi și ne rugăm să trecem cu bine peste aceasta perioadă.

Pentru acest Paște îmi doresc… să ne întoarcem mai repede la normalitate, sănătoși și cu multă răbdare pentru a putea depăși și greutățile care urmează după aceasta carantina. Să aveți tuturor un Paște luminat”, a spus ea.

Cristina TOMAC


APR 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...