FRESH
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...
Horoscop 18 septembrie 2020. Gânduri bune şi un motiv de petrecere ...

A REVENIT din Spania, a închiriat un apartament și circulă cu bicicleta! CONSILIER al Premierului: „Cel mai complicat e cu pisicile. Știți cât de greu e…”

Jurnalista Anastasia Condruc a plecat în Spania în 2019, iar, recent, a  revenit în Moldova, ocupând funcția de consilier pe comunicare al Prim-ministrului Maia Sandu, informează SHOK.md.

Revenită aici, ea a spus că și-a închiriat un apartament și și-a cumpărat bicicletă.

„Încă nu mă pot obișnui cu idea că mă trezesc înainte ca să sune alarma, indiferent dacă o setez pentru ora 5 sau 7:30. Cu doar câțiva ani în urmă nu-i puteam înțelege pe părinții mei, când se trezeau cu noaptea-n cap, și iată-mă azi, transformându-mă încet, dar sigur, în mama și tata.

Am închiriat un apartament în centru, ca să pot ajunge mai ușor la serviciu, dar acum și 20 de minute pe jos mi se par lungi cât o viață. Doar bicicleta mă salvează, mai ales când prima ședință a zilei începe la 8”, a povestit ea, în cadrul „Jurnalului Săptămânal” de la Europa Liberă.

De asemenea, a mărturisit că, Rodrigo, soțul ei, a fost de acord ca ei să se mute în Moldova. „El e cel care împachetează totul și are grijă de toate, atâta timp cât eu sunt ocupată la Guvern. Cel mai complicat e cu pisicile. Știți cât de greu e să aduci două pisici din Spania în Moldova? Pot să vă povestesc eu. Poate, totuși, avea dreptate mama și mi-ar fi fost mai ușor să fac copii?”, a menționat Condruc.

Cât ține despre funcția, Anastasia spune că știa că va fi greu. „Dar nu știam cum anume va fi greu. Acum știu”, a adăugat ea.

Consiliera a mai spus că e des întrebată dacă a revenit definitiv. „La fel mă întrebau și acum cinci ani, atunci când plecam în Spania. Zâmbesc și le spun că nu știu. Doar mă bucur că am privilegiul de a alege unde vreau să locuiesc și rădăcinile mele pot fi mutate ușor dintr-un punct de pe glob în altul. Acum sunt la Chișinău și îmi place”, a subliniat ea.

SHOK.md


AUG 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII