FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

A spus CU CE SE OCUPĂ, după ce a plecat din funcția de Ambasador în SUA! Cristina Balan: Mereu am visat să fac asta… FOTO//

„Mulți mă întreabă ce fac după ce mi-am încheiat mandatul de Ambasador al Republicii Moldova în SUA. Am câteva luni de când am revenit în Moldova și în afară de toate am început să fac artă. Este visul meu din copilărie și mă bucur că pot să îl realizez”. Declarațiile au fost făcute de Cristina Balan, fostă vicepreședinte a PDM și fostă Ambasadoare a RM în SUA, informează SHOK.md.

Cristina Balan a vorbit și despre picturile sale, dar și a mărturisit că prezentul e perfect pentru a-și trăi visul. „Mereu mi-am dorit să fiu pictor, dar niciodată nu era timpul potrivit. Acum e momentul perfect. Am multe idei, viziuni și planuri legate de artă, pe care le voi manifesta în curând. Arta mea este spirituală, cosmică, tămăduitoare, vine din inimă. Oamenii meditează privind picturile mele și experimentează diferite emoții”, a mărturisit ea, pe Facebook.

De asemenea, fosta vicepreședintă a PDM a spus că, în continuare, activitățile ei nu vor mai avea tangență cu politica. „Politica și diplomația sunt distractive, dar implică foarte multă responsabilitate”, a subliniat pictorița.

Precizăm că, Cristina Balan a fost Ambasador al RM în SUA în perioada mai 2018 – iunie 2019, iar anterior a deținut funcția de vicepreședinte al PDM.

SHOK.md


SEP 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...