FRESH
Gabriella Năstas despre realitate și aspect: „Frumusețea te ajută ...
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...

A spus „DA”! Parascovia Rogate: „Ne-am simţit eroii principali ai unei poveşti de dragoste”FOTO//

Jurnalista Parascovia Rogate a spus „DA” alesului inimii sale, Gheorghe, acum câteva zile.

Contactată de SHOK.md, ea a povestit cum a fost nunta, cununia civilă și religioasă, cine s-a ocupat de organizarea nunții lor, ce au exclus, dar și cum și-a ales rochia de mireasă.

Iată ce a dezvăluit mireasa:

„Am decis să ne cununăm cu aproape o lună înainte de oficializarea căsătoriei la starea civilă şi petrecerea propriu-zisă. Cununia a fost în stil tradiţional şi a avut loc la Orheiul Vechi, într-un cadru restrâns, alături de cei mai apropiaţi prieteni, naşi şi părinţi.

Petrecerea a fost organizată în mare parte de noi doi. Nu a fost atât de greu, cu atât mai mult, că am avut un an la dispoziţie pentru pregătiri. Am avut parte de sprijin şi din partea naşilor, părinţilor, dar şi a prietenilor, care s-au implicat în organizarea evenimentului.

Evenimentul a trezit în noi cele mai deosebite emoţii, unice şi irepetabile. Ne-am simţit drept eroii principali ai unei poveşti de dragoste, pe care o trăim în adevăratul sens al cuvântului.

Am fost cei mai bucuroşi să-i avem alături de noi pe scumpii naşi, părinţi, dar, nu în ultimul rând, și pe prietenii apropiaţi, care au contribuit ca petrecerea noastră să fie una de vis.

Din start am simţit acea legătură frumoasă şi am hotărât să le propunem, fără ezitare, naşilor, să ne devină părinţi spirituali. Suntem foarte fericiţi că au acceptat şi sunt alături de noi, iar acum am devenit o familie.

Ştiam că probatul rochiilor îmi va da mare bătaie de cap. Tocmai de aceea am hotărât să-mi croiesc rochia visurilor, ţinând cont de preferinţele mele. Satisfacţia a fost pe măsura aşteptărilor. Nici alegerea costumului nu a fost o dificultate. Am optat pentru un model clasic, pe care l-am găsit chiar din primele probe şi ne-a plăcut ambilor.

Nunta a fost deosebită, în care am respectat şi câteva tradiţii specifice, cum ar fi: colacul miresei, dansul mirilor, binecuvântarea părinţilor şi a naşilor.

Deocamdată, nu am luat o decizie concretă unde vom petrece luna de miere.

În continuare vom menţine focul dragostei mereu aprins şi ne dorim ca în viitorul apropiat să apară roadele iubirii noastre”.

SHOK.md

Foto: Staver Fotograf


SEP 22, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...