FRESH
Doliu în lumea culturii. A murit prozatorul și publicistul Mihail ...
Tehnica de inginerie genetică, ce poate vindeca paralizia totală. ...
Candice Swanepoel, apariție incendiară în baie. Fotomodelul a pozat ...
Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul ...

A trecut printr-o RELAȚIE TOXICĂ și vrea să se mărite din dragoste! Ruxy Ghimp: „Căsătoria e un job 24 din 24. Nu sunt deloc gata pentru asta”

Vloggerița Ruxy Ghimp își dorește să se căsătorească din dragoste, or copiii simt energia din casă, însă deocamdată nu e pregătită pentru o relație serioasă de lungă durată, informează SHOK.md.

Ruxy a povestit că a trecut printr-o relație toxică și a suferit, însă e oarecum bulversată la capitolul relații de dragoste.

„Aș vrea ca familia mea să o întemeiez cu bărbatul pe care-l iubesc și să lucrez la această relație. Pentru că, copilul simte energia din casă și doar așa poate crește sănătos. Nu aș vrea să ajung să divorțez”, a spus ea, în tr-un interviu pentru „Unu Noaptea” pe Youtube, spunând că părinții ei au divorțat când avea 17 ani și înțelegea că ei nu mai sunt fericiți împreună.

Totodată, vloggerița a spus că, căsătoria e un job 24 din 24. „Dar eu nu sunt gata, deloc nu sunt gata pentru asta, nu am calificarea potrivită. Am avut o relație foarte toxică de 3 ani, ba este, ba nu e… și asta te bulversează și pune la îndoială dragostea de sine și de tine. Am încercat de câteva ori, chiar anul trecut am vorbit, voiam să fac video cu el despre tot ce s-a întâmplat. Era dureros, dur, dar el avea altă realitate și mi-am dat seama că el nu a înțeles cât de mult m-a făcut să sufăr. Și eu eram responsabilă de asta, nu trebuia să-i permit…”, a mărturisit ea, spunând că deja a depășit această despărțire.

SHOK.md


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII