FRESH
SCHIMBARE DE LOOK! Natan așa cum nu l-ai mai văzut!: „Acum mă uit ...
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...

A zis SECRETUL! Iolanta Mura: „Foarte des sunt întrebată cum de nu obosesc să călătoresc, să “sar” din țară în țară, să iau totul de la început?”

Femeia de afaceri Iolanta Mura deseori călătorește și nu are frică săî-și schimbe locul de trai sau cetățenia, dar mărturisește că deseori e întrebată dacă nu obosește să-și schimbe frecvent locul aflării, informează SHOK.md.

„Foarte des sunt întrebată cum de nu obosesc să călătoresc, să “sar” din țară în țară, să iau totul de la început?

?Dar cum altfel? răspund eu. Pentru mine însăși viața înseamnă schimbare. Am plecat de acasă la 17 ani, am ajuns practic din URSS în România post-comunistă, după școală rusă la universitate română. De atunci am schimbat tări, job-uri, limbile vorbite, obiceiuri și chiar cetățenii:)

?De obosit, obosesc! Fizic. Dar când în creierul meu se aprinde beculețul?: ceva interesant, oportunități, ceva nou, oameni, obiceiuri, mâncare, munți, mări, sau pur și simplu o altă vedere din geam, toată oboseală trece, rămâne doar curiozitatea și dorința de a descoperi orizonturi noi chiar acum și aici.?

? Știu că suntem diferiți, nici nu e nevoie să fim la fel. Dar totuși din când în când faceți o schimbare cât de mică în viața voastră și veți simți neapărat o adiere de aier curat, o raza de soare, o emoție pozitivă, o speranță că viața are sens!”, a scris ea, pe Facebook.

SHOK.md


AUG 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII