[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

ACEEAȘI FUSTĂ ALBASTRĂ – în 4 combinații diferite! Ylianna Danko: „Nu este o rușine să porți câteva zile la rând același articol vestimentar” FOTO//

Stilista Ylianna Danko a lansat o provocare pe on-line – de a purta același articol vestimentar mai multe zile, în combinații vestimentare diverse, făcând și ea acest lucru, informează SHOK.md.

Stilista a purtat aceeași fustă plisată de culoare albastră, 4 zile, în diferite stiluri. „Nu este o rușine să porți câteva zile la rând același articol vestimentar. Dacă nu știi cum se face acest lucru atunci inspiră-te de la celebrități precum Angelina Jolie sau Kate Middleton. ??? Starurile internaționale au fost văzute de nenumărate ori purtând aceleași haine în diverse combinații stilistice și coloristice și același lucru îl poți face și tu !!! Eu, în calitate de stilist vestimentar mi-am asumat responsabilitatea să te ghidez și să te inspir zilnic cum să-ți ♻reciclezi hainele cu stil.♻ Port aceeași fustă a doua zi consecutiv, dar într-o asortare absolut diferită, mult mai practică, dar la fel de stylish. E trendy să ai o viață eco si cu stil, așa că te provoc să te implici în această campanie. Poartă cel puțin 3 zile la rând aceeași haină. Postează fotografiile in mediul online, îndeamnã un prieten sã se implice si mentioneazã #ecosicustil”, a subliniat Ylianna, pe rețele.

SHOK.md


NOI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...