[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...
Ca o adevărată ZEIȚĂ DE MARE! Rodica Rusu super sexy în costum de ...

Acum INSPIRĂ CU REȚELE sale mii de urmăritori, dar câțiva ani în urmă NU PUTEA GĂTI! Bloggeriță: „Făceam doar ouă prăjite și hrișcă cu ton”

Bloggerița Maggy Platon gătește foarte des pentru familia sa, iar rețetele le împărtășește cu miile de urmăritori de pe rețelele de socializare, însă, recent, a dezvăluit că, de fapt, câțiva ani în urmă nu știa să gătească aproape nimic, informează SHOK.md.

„Când am început să ne întâlnim cu Sergiu (n.r. – soțul ei), eu habar nu aveam cum să fac mâncare, decât niște ouă prăjite și hrișcă cu ton. Și asta pentru că am trăit cu părinții până la 18 ani și mama pregătea tot pentru noi, iar eu cumva nu aveam interesul de a învăța să bucătăresc. Sergiu din contra știa să gătească de toate și asta se datora faptului că el începând cu clasa a 9-a trăia doar cu fratele său mai mare, iar părinții au emigrat în Italia la muncă, vrei nu vrei te înveți. După ce am venit la învățat în Chișinău, trăiam singură și efectiv nu aveam pentru cine să gătesc, dar mie îmi ajungea o salată. ? Și de râs și de plâns. ?Apoi, ne-am cunoscut cu Sergiu, iar el a observat că eu nu am nici cea mai mică idee cum se face o zeamă, dar nu s-a sperat pe mine, va din contra mă încuraja să experimentez, astfel stăteam cu orele la telefon și mama mă ghida ce și cum. ?

Cu timpul a început să-mi placă să gătesc,? îmi cumpăram cărți cu rețete, răscoleam internetul și măreț găteam ceva nou și spre uimirea mea îmi reușea și era delicios.?Iar astăzi, ador să gătesc și să mă împart și cu voi. Se pare că cu un pic de dorință și motivație se primește tot”, a mărturisit ea, pe Instagram.

SHOK.md


IAN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...