FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

ADORĂ SĂ GĂTEASCĂ și o face des! Irina Calancea-Dușcov: „Soțului îi place cum gătesc mămăliga și rața la cuptor, zice că așa bun nu a mâncat nicăieri”

Femeia de afaceri Irina Calancea-Duscov are o pasiune aparte pentru gătit şi a dezvăluit că o face zilnic. Mai mult, admite că la un moment dat își va lansa un blog cu rețete delicioase, informează SHOK.md.

„În primul rând, îmi place să mănânc gustos și calitativ, și nu tot timpul în oraș găsesc mâncare bună, și rămân dezamăgită deseori. Din acest motiv acasă gătesc și experimentez așa cum doresc, folosesc produse organice, și mâncarea devine gustoasă și aromată. Multe secrete în bucătărie le-am aflat de la prietene, cunoștințe, familie și internet.

Acum, de când sunt în State, gătesc zilnic. Familiei mele îi place ce gătesc și îi surprind zilnic cu ceva nou, de fiecare dată îi întreb dacă le-a plăcut ca să știu dacă mai repet și altădată . Și de fiecare dată îmi răspund că este foarte gustos și asta mă motivează să mai gătesc.

Soțului îi place cum gătesc mămăliga și rața la cuptor, zice că așa bun nu a mâncat nicăieri, îmi place ca nu este capricios, mănâncă orice gătesc”, a spus Irina pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


AUG 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...