[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică
Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: ...

Andrei Năstase – MĂRTURISIRI despre relația cu MAMA SA: „Ne-a fost și tată, și mamă, și scut, și pavăză”

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, și-a amintit de copilărie și a oferit detalii despre relația cu mama sa, ce l-a învățat ea și ce își dorea el să facă pentru ea, ca să o bucure, atunci când încă era mic, informează SHOK.md.

„Da! De multe ori mă gândeam ce ar fi să descopăr niște comori prin grădină și să o ajut pe mama, să-i cumpăr ceva ca s-o mai înveselesc. Ea muncea foarte mult și la serviciu, la grădiniță, și acasă, în gospodărie, pentru ca să ne crească pe mine și pe fratele-meu, să nu ne lipsească nimic. Pe lângă asta, mama mi-a fost și primul meu dascăl, tocmai ea m-a învățat să scriu, să citesc, primele litere le-am buchisit împreună cu ea.

Aveam doar doi ani când tata a decedat și ea ne-a fost și tată, și mamă, și scut și pavăză. Nu am cârtit niciodată în fața ei, dimpotrivă, m-am maturizat destul de repede, luându-mi sarcinile casnice în serios” – a mărturisit Andrei Năstase, pentru www.provincial.md, adăugând: „Și să știți că nu mă plâng, pentru că tocmai asta mi-a fortificat personalitatea și am reușit să mă adun întotdeauna în fața provocărilor, să fiu rezistent și tenace în tot ce fac”.

SHOK.md


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...