FRESH
Horoscop 31 octombrie 2020. Moment unic alături de persoana iubită
FOTO Olga Seryabkina s-a căsătorit în secret! Vezi cum arată iubitul ...
Mitropolitul care refuza să poarte mască a murit de Covid. Acesta ...
Fuego este ferm convins „Niciodată, dragii mei, nu-i târziu pentru ...

Andrei Năstase S-A „AFUNDAT ÎN COPILĂRIE cu un dor nesperat”. Află CINE l-a determinat să facă asta! FOTO//

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, ieri, a scris că e ziua de naștere a primei sale învățătoare, Maria Nastas, căreia îi este recunoscător pentru toate lecțiile și sfaturile oferite în anii de școală și nu doar, informează SHOK.md.

Iată ce a scris politicianul, ieri, pe Facebook, alături de o imagine sugestivă: 

„Astăzi este o zi în care mă afund în copilărie cu un dor nesperat, pentru că acolo, în anii școlii primare o regăsesc pe prima mea învățătoare, doamna Maria Nastas, care cu o voce blândă, dar fermă, îmi spune că totul va fi bine și calea mea prin lume este în vestea Creatorului.

Doamnă învățătoare, niciodată, dar niciodată, nu voi putea reda în cuvinte imensa mea recunoștință pentru tot ce mi-ați oferit în acei ani de școală și mai târziu, mereu, oricând am avut nevoie de un sfat sau o îmbrățișare. Lângă mama mea vă pun în inimă și acolo veți fi oricât voi trăi. Ați crescut trei copii viguroși, dar pe lângă ei, generații întregi. Să vă aibă în pază Dumnezeu și să ne fiți sănătoasă și plină de puteri și de acum încolo!

Astăzi, de ziua Dvs, dragă doamnă Maria Nastas, vreau să-mi cer scuze pentru toată nedreptatea pe care ați îndurat-o din cauza faptului că de când am devenit om politic și mi-am făcut scut din luptă, ați fost supusă alături de mine linșajului mediatic de către niște impostori certați cu deontologia profesională. Dar tocmai dumneavoastră m-ați învățat să rezist și să-mi asum responsabilitățile. Asta fac și voi face mereu, iar cei care ne mușcă și ne hărțuiesc nu vor avea câștig de cauză, vă promit asta! Vă promit că nu mă las și nu voi nesocoti niciodată sămânța adevărului, a dreptății, a demnității, sădită cu atâta grijă de Dvs în conștiința mea de copil, clădindu-mi personalitatea peste ani. Altfel, cum să vin la Mândrești și să mă uit în ochii dumneavoastră?

Vă mulțumesc încă odată pentru sacrificiul cu care v-ați făcut meseria și vă doresc multă, multă sănătate, bucurii nemăsurate din partea copiilor și a tuturor celor dragi, liniște și lumină în suflet și mândrie pentru noi, cei îndrumați de Dvs în primii ani de școală! La mulți ani, doamnă învățătoare!”.

SHOK.md


MAI 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII