[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Are 3 COPII – născuți PE ACEEAȘI DATĂ, în ani diferiți! O femeie de afaceri din Moldova spune CE A FĂCUT ca să se întâmple asta!

Femeia de afaceri Oxana Munteanu, designer, și soțul ei, Victor Munteanu, au 3 copii – Boris, Olivia și Robert, și toți 3 sunt născuți pe data de 3 martie, în ani diferiți, informează SHOK.md.

Mămica a povestit, într-un interviu pentru www.apostrof.md, cum s-a întâmplat că toți 3 copii s-au născut pe aceeași dată.

Ne mai doream un băiat, ne-am zis să încercăm, al treilea să fie băiat, iar a patra – fetiță. Apoi, deoarece Boris și Olivia s-au născut pe 3 martie, fără intervenția sau contribuția noastră, pe cale naturală, ne-am zis să încercăm să îl aducem pe Robert în această lume tot pe 3 martie. Organismul femeii are o memorie foarte bună, ține minte perioada fertilă. În cazul nostru, perioada fertilă e în iunie, nasc în martie, arată experiența de până acum. Prin urmare, ce am făcut cu al treilea copil? Am calculat de la 3 martie 38 săptămâni înapoi, apoi încă 2 săptămâni înapoi ca să știm când ar trebui să fie ovulația, și încă două saptamani înapoi să știm când trebuie să fie ciclul menstrual. Cu două luni înainte de această dată am luat contraceptive care nu atacă foarte mult mucoasa uterului. Am încetat să iau contraceptive cu o zi înainte de ciclu. Astfel am indus ciclul, l-am făcut să înceapă atunci când ne-am propus noi. Eu am rămas însărcinată, iar la 38 de săptămâni am născut, în Franța. Ca să mă asigur că nasc pe 3 martie, am mâncat multe arahide prăjite, ananas, am ridicat scările până la etajul 5 de 10 ori, am făcut duș fierbinte, iar pe 2 martie noaptea târziu, spre dimineață, au început contracțiile. Medicul era convins că voi naște pe 4 martie, deși a trecut cu degetul în jurul colului și un pic l-a forțat. A zis că tot nu se va deschide suficient, că nu aveam cum să nasc atunci când ne doream noi. Am mers la moașă și ne-am cerut în sala de nașteri. Până la urmă am născut neașteptat de repede. Nici nu am reușit să îmbrac rochia superbă, pe care o pregătisem pentru naștere”, a povestit ea, pentru sursa citată.

De asemenea, Oxana a mai dezvăluit că au încercat o dată să planifice la fel de minuțios nașterea celui de-al patrulea copil, au reușit să conceapă, dar sarcina a fost oprită în evoluție. Astfel, cuplul a decis să lase totul pe mâna lui Dumnezeu, își doresc în continuare încă o fetiță și sunt hotărâți să renunțe la ideea de a aduce copilul pe lume în ziua de 3 martie.

67690941_715212548941353_5028376057493848064_n

SHOK.md


AUG 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...