FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

Are 7 copii, dar NU ARE AJUTOARE în gospodărie! Marina Cârnaț: „Chiar de ne-am permite, nu am angaja”

Marina Cârnaț – mamă a 7 copii, soția ex-membrului CSM, Teodor Cârnaț, a dezvăluit că nu are nici un ajutor în casă și, chiar dacă și-ar permite din punct de vedere financiar, oricum nu ar apela la ajutorul altcuiva în casa lor, informează SHOK.md.

Mămica a scris, pe Instagram, că atunci când trebuie să meargă undeva, soțul îi ia locul. „Am ajutoare? Bone, femei de serviciu, șoferi etc.? ? Nu – la toate!
In primul rând, suntem o familie cu venit mediu, iar in al doilea rând, chiar de ne-am permite, nu am angaja nici un ajutor, fiindca ne descurcam singuri.
E simplu: bona nu am, pentru ca stau acasă, iar atunci când am nevoie sa ies, sotul îmi tine locul. Atunci când mergeam la munca, o făceam din placere (nu din necesitate financiară) și part-time; mereu îmi alegeam activități care sa îmi permită sa lucrez și de acasă. Totodata, ne dorim sa fim prezenți activ in viața copiilor noștri și sa ia cât mai multe lucruri pozitive anume de la noi, părinții.
In acelasi context, am ales sa fie calitatea la curățenie mai joasa, dar sa deprindem picii nostri sa aibă grija de ei înșiși, de lucrurile și locul lor de trai, dar și de aproapele lor”, a scris ea.

SHOK.md

 


AUG 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...