[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins ...
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...

Marele artist Ștefan Petrache S-A STINS DIN VIAȚĂ! „Ultimele luni, probabil au fost cele mai dificile din viața mea” – din cel mai recent interviu!

Marele artist Ștefan Petrache s-a stins din viață – despre aceasta a anunțat, pe o rețea de socializare, ieri, fiica sa, Ștefania. Din 2009 interpretul suferea de diabet zaharat, informează SHOK.md.

În cel mai recent interviu al său, din luna curentă, maestrul spunea că ultimele luni au fost cele mai grele de până acum.

„Ultimele luni, probabil au fost cele mai dificile din viața mea. Sunt lunile în care am înţeles ce mici şi neputincioşi suntem în faţa Lui. Acum vreo 10 ani, am făcut un târg cu Dumnezeu. Am zis că nu îi voi cere niciun minut mai mult decât merit, numai să fie repede și să nu rămân pe spatele copiilor sau a nepoților. Asta a fost unica rugăminte și ea rămâne unică. Nu îmi trebuie nimic în plus. Cât am meritat, atât trebuie să fiu, dar să plec repede, ca să nu întristez lumea din jur…”, a declarat artistul, într-un interviu pentru VIP Magazin.

SHOK.md precizează: Ștefan Petrache (n. 8 mai 1949, Vînători, raionul Nisporeni, Moldova – d. 13 ianuarie 2020) a fost un interpret de muzică ușoară și artist emerit din Republica Moldova. A fost vocalistul formației „Noroc”. A absolvit Institutul de Arte „G. Musicescu” din Chișinău. A fost solist în formațiile vocal-instrumentale „Orizont”, „Contemporanul” și „Plai”. Între anii 1988-1990, Ștefan Petrache a activat ca solist în formația de propagare a muzicii a Filarmonicii de Stat din Chișinău. În 1986, a devenit artist emerit. A înregistrat multe piese muzicale populare în Republica Moldova, cum ar fi: Eu vin, Adevăruri, Și dacă ramuri bat în geam, În august, Chemarea casei părintești. Din 2009, Ștefan Petrache suferea de diabet zaharat, care i-a afectat tot organismul. Boala și stresul au provocat o forma gravă de neurodermită, potrivit Wikipedia.org.

SHOK.md


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...