FRESH
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...

ATMOSFERĂ DE BASM! „Orheiul a devenit Capitala Sărbătorilor de iarnă a țării pentru al cincilea an consecutiv” FOTO//

Atmosferă de basm la Orhei, după ce, la 7 decembrie curent, mii de luminițe de sărbătoare au fost aprinse în tot orașul, iar principalul Pom de Crăciun al municipiului și raionului Orhei a fost inaugurat festiv, informează SHOK.md.

Sute de locuitori și oaspeți ai orașului s-au adunat în piața Vasile Lupu din Orhei, unde autoritățile locale au inaugurat festiv Pomul de Crăciun. Seara s-a lăsat cu numeroase surprize – Moș Crăciun, însoțit de mai mulți eroi de poveste au ajuns la sărbătoarea din Orhei cu o limuzină albă superbă.

Participanții la festivitatea de inaugurare a Pomului de Crăciun  au fost salutați și felicitați de către oficiali locali, deputați din Parlament, iar misiunea onorantă de a aprinde luminițele de pe Pomul de Crăciun i-a revenit lui Ilan Șor, primar de onoare al mun. Orhei și lider al Partidului Politic „ȘOR”. Pomul de Crăciun din Orhei este deosebit de frumos și în acest an. Acesta a fost decorat cu sute de ghirlande rafinate și jucării exclusiviste.

Zeci de kilometri de ghirlande au fost aprinse în centrul Orheiului și pe străzile acestuia, iar figurinele de dimensiuni impresionante ale eroilor de basm și globurile uriașe din preajma Pomului de Crăciun, parcă, au prins viață.

Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și ceilalți eroi din povești, printre care și morocănosul Grinch – hoțul de Crăciun, au prezentat publicului din Orhei un spectacol cu happy end. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpreta Lia Taburcean și Bandul „Lemonique”.

Pomul de Crăciun din Orhei, unul artificial, se numără printre cei mai înalți din Republica Moldova și această performanță este menținută din 2015, când la putere în Orhei a venit echipa lui Ilan Șor. În 2017, Pomul de Crăciun din Orhei a fost inclus într-un top ale celor mai frumoși brazi din cele mai importante orașe europene.

„Astfel, Orheiul a devenit Capitala Sărbătorilor de iarnă a țării pentru al cincilea an consecutiv” – potrivit www.orhei.md.

SHOK.md


DEC 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...