[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

Simona Bacaliuc are O NOUĂ PASIUNE: „Pictez de regulă când Leonard doarme. Păpușa L.O.L te încarcă cu energie” FOTO//

Simona Bacaliuc, jurnalistă și designer vestimentar, de când a devenit mămică, are un nou hobby – pictează păpuşi LOL pe rochii pentru fetiţe, informează SHOK.md.

„Ideea să pictez păpuşa L.O.L pe rochiţe pentru fetiţe mi-a venit din dorinţa enormă de a mă reîntoarce la pictură. De când sunt mămică, viaţa mea a devenit foarte colorată, foarte activă, de aici şi ideea de păpuşă L.O.L, care este atât de vie, te încarcă cu energie şi este extrem de colorată, exact ca şi viaţa mea de mămică.

Recunosc, este destul de dificil să faci ceva, orice, în perioada când bebele tocmai a înţeles că mersul de-a bușilea este atât de fain, că orice sertar este o nouă comoară şi, mai ales că, braţele mamei sunt a treia necesitate vitală, după aer şi lăptic. Dar iubesc enorm pasiunea mea, şi pictez de regulă când Leonard doarme.

O păpuşă o pictez în 2-3 ore, în cazuri fericite când bebe are somnul mai dulce. Dar cel mai mult mă încarc cu energie de la ochii copiilor, când văd păpuşa lor preferată, atât de mare şi pe o rochiţă denim confortabilă”, a dezvăluit Simona, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


SEP 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...