FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Bloggerița Vlada Avornic, despre NUNTA SA: „Mereu mi-am dorit o mică petrecere intimă. Atât. Aşa am şi făcut şi aşa a fost cel mai bine” FOTO//

Bloggeriţa Vlada Avornic (Cotorobai) nu a avut o nuntă propriu-zisă, ci doar o petrecere, fără careva tradiții, alături de cei dragi, și nu a îmbrăcat nici rochia tipică de mireasă. Astfel, ea a oferit detalii în acest sens, informează SHOK.md.

„Pentru mine subiectul „Nunta” este ceva relativ, lipsit de importanţă şi foarte obositor. Eu personal nu mi-am dorit o nuntă aşa cum se scrie în carte sau precum spun tradiţiile. Eu mereu mi-am dorit să dau o mică petrecere intimă care presupune doar mirii, părinţii şi rudele de familie. Atât. Şi credeţi-mă că aşa am şi făcut şi aşa a fost cel mai bine. Nu ştiu dacă ştiţi sau nu, dar noi ne-am oficializat relaţia în data de 30 octombrie 2018 la Bucureşti. Într-o zi de toamnă care trebuia să fie una rece şi mohorâtă, noi am fost norocoşi şi am avut parte de o zi superbă şi cu mult soare.

Un an mai târziu, mai exact în data de 23 octombrie 2019 am decis să ne oficializăm relaţia şi în faţa lui Dumnezeu, organizând cununia religioasă la Chişinău împreună cu familia noastră. Am fost norocoşi şi cu vremea de data asta, luând în consideraţie faptul că, cu o zi înainte erau 7 grade afară”, a scris Vlada, pe blogul său.

Totodată, bloggerița a spus că și-a sunat și prietenul-fotograf și au realizat o sesiune foto. „Ca să ne aducem aminte la bătrîneţe cât de tineri, frumoşi şi îndrăgostiţi eram, şi cum am îngheţat în ziua aia. Nu mai pomenesc de febră şi cât de rău m-am simţit după”, a subliniat ea.

Cristina TOMAC


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII