FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

BOTEZ și PETRECERE! Cristina Duca: „Încreştinarea fiului - un moment extrem de emoţionant pentru mine”FOTO//

Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), l-a botezat pe micuţul George, de Sfântul Gheroghe, și a dat şi o petrecere, informează SHOK.md.

„Din start, am convenit cu soţul să organizăm botezul şi prima petrecere a copilului în aceeaşi zi şi nu regretăm această decizie. Am avut o zi plină de emoţii pozitive şi felicitări din partea celor dragi.

Botezul a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar slujba botezului a fost efectuata de PS Episcop Siluan. Înconjuraţi de părinţi, naşii de cununie şi nașii de botez, am asistat la încreştinarea fiului, un moment extrem de emoţionant pentru mine.

Prima petrecere a lui George a fost una veselă, s-a dansat mult, iar timpul perfect al serilor de mai a alintat invitaţii, socializând la terasa restaurantului.

Micuţul nostru a fost răsfăţat de nani cu multe cadouri, jucării, hăinuţe şi cărţi. George, printre reprizele sale de somn, a participat activ la distracţie, interacţionând cu invitaţii şi făcând schimb de zâmbete şi gungureli”, a spus Cristina pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


MAI 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...