FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

NUNTA DE BUMBAC! Cristina Duca: „Soţul a decis să îmi organizeze o surpriză, anunţându-mă doar faptul că ne vom afla în afara Chişinăului”

Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), și soțul său, Dragoș Duca, ieri, 11 noiembrie, au sărbătorit nunta de bumbac, departe de casă, informează SHOK.md.

„În acest an, soţul a decis să îmi organizeze o surpriză, anunţându-mă doar faptul că, la aniversarea celor doi ani de căsătorie ne vom afla în afara Chişinăului. Astfel, nunta de bumbac a fost celebrată la Iaşi. Am avut parte de un week-end perfect, timpul ne-a alintat cu soare exact ca în ziua nunţii noastre, am savurat prânzul la una din terasele noastre preferate de la Iaşi, am avut o rapidă sesiune de shopping, o şedinţă de relaxare la SPA şi o cină la care am savurat bucate orientale. Fiindcă am avut cameră de hotel la unul din etajele superioare, am savurat din plin peisajul ce ni-l oferea, şi vederea panoramică de la care nu îţi puteai lua ochii nici ziua, nici noaptea”, a spus ea.

Cea mai mare realizare este fiul lor, George. „În cei doi ani de căsnicie, credeam că am realizat suficient ca să fim mândri de familia noastră. Cea mai mare realizare este fiul nostru, George, care în ziua nunţii noastre a împlinit 9 luni, de asemenea, sunt amintirile şi emoţiile pozitive ale diferitor evenimente de familie, călătoriile, sentimentele reciproce. Pe viitor, ne dorim să reuşim să evoluăm atât ca familie, în rolul nostru de părinţi, parteneri, cât şi să reuşim să valorificam ceea ce ne dăruieşte fiecare zi, să savuram fiecare clipă alături de cei dragi”, a mărturisit Cristina.

 

Cristina Tomac


NOI 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...