[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

CĂLĂTORESC NON-STOP! Costi Plămădeală și Luminița Nimerenko au dezvăluit „ce se întâmplă cu dragostea în timpul călătoriilor?”!

Călătorii înflăcărați Costi Plămădeală și Luminița Nimerenko, soț și soție, autori ai vlogului SunChase Journey, de Ziua Îndrăgostiților, au dezvăluit cum dragostea lor a fost afectată de călătoriile dese, care, acum, sunt non-stop, informează SHOK.md.

Cuplul a mărturisit că anume călătoriile au îmbunătățit relația lor, altfel aceasta era distrusă de rutină.

„Ce se întâmplă cu dragostea în timpul călătoriilor? Mai întâi dragi prieteni, vă felicităm cu Valentine’s day ❤ Dar și vrem să vă mulțumim pentru multiplele complimente în adresa noastră ca un cuplu. Să ști că nu mereu a fost atît de ușor între noi, mai ales de la început! Cînd ne-am hotărât să trăim sub același acoperiș, au apărut și divergentele, rutina, oboseala, neînțelegeri și supărări aproape în fiecare zi ? cred că mulți cunoașteți despre aceasta situație. Încercări au fost multe pentru a ameliora situația și a primi plăcere de la viața conjugală, dar efectul era de scurtă durată. Salvarea pentru noi a venit atunci cînd ne-am mutat la Iași! Deci am schimbat ambianța și a mers! Dar cînd am început să călătorim am ajus la cote maxime în relația noastră! Evident ca a disparut rutina (ei bine, a venit altfel de rutină, dar e diferită în fiecare zi) a apărut încrederea totală, au dispărut neînțelegerile! Cu fiecare zi tot mai multă dragoste ❤Deci pentru noi călătoriile au fost un catalizator care a întărit și a îmbunătățit relația și sentimentele noastre!”, au dezvăluit ei, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


FEB 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...