[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...
6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele ...

Campania „Football Unites for Moldova” – LA FINAL! Eugen Buza: „Cu ajutorul vostru am reușit să colectăm aproximativ 80 000 MDL”

Eugen Buza, tânăr din Republica Moldova – stabilit în Spania, fizioterapeut la clubul de fotbal CD Leganes din Madrid, la începutul lunii aprilie, a lansat o campanie de colectare a fondurilor pentru a aproviziona doctorii şi asistenții medicali din Moldova cu echipamente de protecție – „Football Unites for Moldova”, iar în ajun de Paște a făcut totalurile campaniei, fiind vorba de peste 4 mii de euro adunați, informează SHOK.md.

„Dragi prieteni, astăzi ia sfârșit proiectul #FootballUnitesForMoldova, în care alaturi de Viziere.md ne-am propus să organizăm o campanie de caritate, menită să adune resurse financiare pentru producerea echipamentului necesar în lupa contra COVID-19. După 12 zile de activitate, cu ajutorul Vostru am reușit împreuna să colectam o sumă de aprox. 80.000MDL (4115€). Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați susținut această inițiativă, ne-ați ajutat sa o promovăm și să fim auziți. Fotbalul nu este doar o metoda de comunicare, dar și o forță care ne unește atunci când lucrurile merg mai greu și indiferent de etapa la care se află la momentul dat in țara noastră, a demonstrat că are în casa sa oameni de valoare. Aici am ilustrat cele mai importante date care au marcat #FootballUnitesForMoldova. Pe curând!”, a comunicat Eugen, pe Facebook.

A2747D23-1E5B-46D6-AA4B-678DB5189D4B 8BDB722D-CE88-48D5-8CC4-68B40AB175CF

SHOK.md


APR 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...