FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

CĂȚELUȘA – SFÂȘIATĂ de un câine-lup! Prezentatoare TV: „Copiilor le-am spus că a fugit și s-a pierdut pe undeva…”

Pinky – cățelușa extrem de iubită din familia prezentatoarei TV, Aura Revenco, a fost sfâșiată de un câine-lup. Ea a mărturisit, într-o postare pe o rețea de socializare, că nu le-a spus nimic băieților săi, informează SHOK.md.

„Pinky nu mai e…

…din neglijența unor vecini care și-au lăsat câinele-lup să hoinărească pe stradă. A intrat în ogradă și în 10 secunde a sfâșiat-o…

Era cadoul lui Dragoș de la Moș Crăciun. Ne-a adus-o în momente foarte grele pentru noi, iar copiii se mângâiau cu ea. De doi ani făcea parte din familia noastră. Ne aștepta ca un copil, în fiecare seară, să venim acasă, se arunca la picioare și ne pupa papucii la toți, de bucuroasă ce era. Noaptea dormea cu Dragoș, se așeza comod la picioarele lui și-i veghea somnul până dimineață.

S-a fotografiat pentru branduri autohtone, am prezentat împreună o ediție a “Deșteptării”, s-a filmat într-un clip video de Crăciun și a cucerit inimile tuturor celor care au cunoscut-o. Așa viață de câine avea…

Era drăgăstoasă, jucăușă și pufoasă ca o jucărie de pluș, chiar și atunci când se plimba prin ploaie și intra în casă neagră ca tăciunea.

Copiilor le-am spus că a fugit și s-a pierdut pe undeva, ca să nu-i traumez prea tare. Zadarnic o strigă și o caută Dragoș cu hohote de plâns prin toate colțurile curții.

Pinky a fost deja înmormântată cu onoruri militare și cu multe lacrimi…”, a scris Aura, pe Facebook, la 12 octombrie curent.

73381207_2675724529115458_2140690186558767104_n

SHOK.md


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...