[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Ce mai face SORA lui Gabi Stati? FOTO//

vipmagazin.md

De sora milionarului Gabriel Stati și desigur, fiica lui Anatol Stati, Nicoleta nu se aude prea des prin spațiul public.

Frumoasa blondă, de 33 de ani, este pictoriță și profesoară de pictură la Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru”, a liceu a cărui director a devenit în 2011.

Recent, Nicoleta Stati a apărut în fața presei mai precis, a participat la evenimentul de inugurare a expoziției jubiliare a Liceului condus de ea.

“În cadrul inaugurării expoziţiei jubiliare a Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” la Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi, instituţia a fost distinsă cu Diplomă de onoare din partea Ministrului Culturii, Monica Babuc, pentru excelenţă şi contribuţie substanţială la edificarea culturii naţionale şi promovarea unui învăţământ de calitate. Liceului i s-a acordat Medalia de aur din partea Fondului „Сверхкартина Вячеслава Чеботаря” din Sankt Petersburg şi s-au donat albume de artă de către oaspeţii de onoare al Institutului de Artă „I.E.Repin” din Sankt Petersburg, Daria Kollegova (profesor de pictură și compoziție) şi Denis Vişniţkii (expert în artă, inspector în şcolile de arte din Rusia, curatorul al site-ului Academiei de Artă din Sankt Petersburg, |Practicum)”, a scris Nicoleta Stati pe Facebook.

SHOK.md

foto: facebook.com/NicoletaStati

s s1 s4 s5 s9 s10 s2 s3 s6 s8 s11 s12


OCT 2, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...