[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...
6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele ...

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NUNȚILE din acest an? Președintele: Imaginați-vă o nuntă de 200 de persoane, cu neamuri din 20 de raioane…

Gata cu nunțile mari în Moldova! Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a referit la menținerea restricțiilor în continuare, în contextul COVID-19. Totodată, el a vorbit despre nunțile din acest an, informează SHOK.md.

Șeful statului a spus, în cadrul unei noi ediții „Președintele răspunde”, că restricția de a desfășura evenimente cu nu mai mult de 50 de persoane va fi menținută mai mult timp, chiar și după anularea mai multor restricții în perioada imediat următoare.

El a spus că unii proprietari de restaurante au criticat și interpretat decizia aceasta, însă – sănătatea oamenilor e cea mai importantă.

„Poate pentru Dvs. sănătatea oamenilor care vor veni la nuntă, la restaurant, mai puțin contează, important să fie 200-300 de persoane, ca-n vremea când nu era pandemie… Dar imaginați-vă, de exemplu, o nuntă de 200 de persoane, cu neamuri din 20 de raioane, și apoi fiecare merge în raionul său…  Noi am avut focare în sate din cauza unui eveniment, și aveam 30-40 de cazuri de infectări pe zi…”, a declarat șeful statului

SHOK.md


APR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...