FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NUNȚILE din acest an? Președintele: Imaginați-vă o nuntă de 200 de persoane, cu neamuri din 20 de raioane…

Gata cu nunțile mari în Moldova! Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a referit la menținerea restricțiilor în continuare, în contextul COVID-19. Totodată, el a vorbit despre nunțile din acest an, informează SHOK.md.

Șeful statului a spus, în cadrul unei noi ediții „Președintele răspunde”, că restricția de a desfășura evenimente cu nu mai mult de 50 de persoane va fi menținută mai mult timp, chiar și după anularea mai multor restricții în perioada imediat următoare.

El a spus că unii proprietari de restaurante au criticat și interpretat decizia aceasta, însă – sănătatea oamenilor e cea mai importantă.

„Poate pentru Dvs. sănătatea oamenilor care vor veni la nuntă, la restaurant, mai puțin contează, important să fie 200-300 de persoane, ca-n vremea când nu era pandemie… Dar imaginați-vă, de exemplu, o nuntă de 200 de persoane, cu neamuri din 20 de raioane, și apoi fiecare merge în raionul său…  Noi am avut focare în sate din cauza unui eveniment, și aveam 30-40 de cazuri de infectări pe zi…”, a declarat șeful statului

SHOK.md


APR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII