FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

2019 – AN CĂLĂTOR, cu REALIZĂRI MARI! Emilian Crețu: „Cel mai de suflet succes este că, în sfârșit…”

Emilian Creţu, actor şi prezentator TV, a avut un 2019 călător, dar şi cu multe realizări frumoase, iar una dintre ele e că şi-a îndeplinit visul copilăriei sale, informează SHOK.md.

„Pentru mine, anul 2019 pot să-l numesc anul călător, pentru că am fost pe mai multe continente, timp de un an. Europa este bine ştiut că am colindat-o în stânga şi în dreapta. Am fost în America, unde am avut 3 săptămâni superbe, unde am cunoscut oameni frumoşi. După ce m-am întors din America, imediat am fost pe continentul Asiatic şi, bineînţeles, am fost în Malayesia, Kuala Lampur, acolo m-am odihnit o săptămână, şi în Cuba. Am fost în Canada, deci a fost un an destul de călător. Sunt unele dintre cele mai frumoase momente ale anului.

Dar cel mai de suflet succes, pe care l-am avut în 2019, este că eu, în sfârşit mi-am realizat visul de când eram mic şi am făcut casa copilăriei mele să arate aşa cum mi-am dorit eu când eram mic. O casă frumoasă, o casă luminoasă, cu multe, multe flori. Este un alt succes al meu cu care mă mândresc.

Un alt moment emoţionat a fost cred că, acum o lună-două în urmă, când am fost în Italia la o fană de-a mea, care apreciază ceea ce fac eu, care, din păcate, este bolnavă de leucemie şi m-a sunat fiica ei să fac un filmuleţ unde pot să o felicit. Eu am zis că filmuleţ nu o să fac, dar personal o să iau bilet, o să mă duc să o cunosc și să-i spun la mulţi ani. Am fost acolo, am cunoscut-o pe ea, am primit foarte multe emoţii pozitive. Doamna spunea că unul dintre tratamentele ei este Emilian Creţu – asta m-a făcut să mă simt onorat şi să mă simt fericit pentru tot ceea sunt şi ce fac”, a mărturisit Emilian.

Totodată, Creţu a dezvăluit că nici în acest an nu a avut eşecuri. „N-am avut nici un eşec de-a lungul anilor şi asta mă bucură foarte mult, pentru că atunci când ştii exact ce vrei de la tine, când ştii exact ce vrei de la univers nu are cum să ai eşecuri în viaţă. Tocmai şi de aia în 2019 n-am avut nici un fel de eşec sau nereușită, tot ce mi-am pus în plan s-a îndeplinit, ba mai mult s-a îndeplinit poate chiar mai mult decât mă aşteptam eu”, a spus el, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


IAN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII