[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Perry, cu sarcina avansată la vedere, în costum de baie
E FIERBINTE! Antrenoarea Nicolle Trifan nu ratează nici o ocazie să-și ...
(VIDEO) Cristina Ceauș, sărutată de ciobănaș! Interpreta a lansat ...
Nunta de lemn ÎN CARANTINĂ! Tatiana Heghea: ,,Așa ceva nici nu visam ...

Cristina Evtodii-Marcu se lansează în VIDEOblogging. Vezi în EXCLUSIVITATE pregătirile pentru NUNTA sa!

Jurnalista Cristina Evtodii-Marcu se lansează în videoblogging, iar primul vlog este dedicat celui mai important eveniment din viața sa, care a avut loc recent – nunta.

Fiindcă pregătirile pentru frumosul eveniment au fost unice, Cristina, împreună cu alesul inimii sale, prezentatorul TV Gabi Marcu, au decis să prezinte, pas cu pas, cum au ales fiecare detaliu.

Solicitată de SHOK.md, Cristina ne-a comunicat de unde a venit ideea să se lanseze în videoblogging.

„Scriu pe blogul meu personal www.cristinaevtodii.com din 2009, iar ca și continuare a acestuia, acum mă lansez în videoblogging de beauty și lifestyle. Voi filma experiențele mele reușite și mai puțin reușite din viața de zi cu zi”, a declarat tânăra.

Amintim că, în ultimii 2 ani Cristina Evtodii a mai fost redactor – șef pentru două –portaluri – allfun.md și alllady.md.

SHOK.md vă prezintă-n exclusivitate primul vlog al Cristinei. Acesta implică pregătirile din ultimele săptămâni pentru nuntă!

SHOK.md dorește „casă de piatră” tinerilor căsătoriți și vă amintim că, Cristina Evtodii și Gabi Marcu s-au căsătorit la 5 august curent. Nunta lor s-a petrecut într-un local select din afara capitalei. Petrecerea a fost în culoare și cu miros de levănțică.

Natalia MORARU


AUG 10, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...