[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să ...
Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție ...
(foto)Christina Aguilera a înnebunit internetul după fotografiile ...
Cristofor Aldea-Teodorovici a devenit TĂTIC: ,,Plus un tătic fericit ...

Dacă n-are succes în alegeri, are NOROC ÎN DRAGOSTE! Cel mai tânăr candidat la șefia capitalei în alegerile din acest an SE ÎNSOARĂ! FOTO//

Vicepreședintele Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Brăila, cel mai tânăr candidat la șefia capitalei în alegerile din acest an, s-a logodit cu iubita sa, Cristina, astfel că, în curând, își va pune pirostriile, informează SHOK.md.

„Şi am spus un sincer DA!!!”, a anunțat logodnica lui Brăila, pe Facebook.

De menționat că, Maxim Brăila și Cristina Maxian au marcat 1 an de iubire la 10 noiembrie curent. Atunci, iubita i-a scris o declarație emoționantă: „ Felicitări scumpul meu, cu primul noastru anişor ❤❤❤ Astăzi este un an de cînd sunt fericită, un an de cînd suntem împreună, a trecut aşa de repede, parcă ieri ne-am cunoscut şi totuşi parcă ne ştim de-o viață întreagă, un an în care am descoperit în fiecare zi lucruri noi, un an în care ne-am cunoscut mai bine cu fiecare moment pe care l-am petrecut împreună. Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o săptămînă, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar dacă mi-ar rămîne o singură secundă în plus… te-aş iubi.??
Am împlinit 1 an, iubire ❣❣❣”.

SHOK.md amintește: Maxim Brăila s-a înscris în cursa pentru șefia capitalei, din acest an, din partea PPRM. El a fost cel mai tânăr candidat din acest scrutin – având 25 de ani atunci (n.r. – născut la 29 octombrie 1992), totuși, Brăila nu a trecut de primul tur. El a obținut 0,15% din voturi.

SHOK.md


NOI 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...