[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

Daniela Ciocanu și-a sărbătorit, ieri, ZIUA DE NAȘTERE: „Este singura zi din an când pot să aleg melodia de început a emisiunii” VIDEO//

Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere și, ca de obicei, a mers la muncă, informează SHOK.md.

„Astăzi este singura zi în an când eu pot să aleg melodia de început la emisiune, deoarece, cum se spune acolo, adaug o petală la buchet”, a spus Daniela, în cadrul emisiunii „Rețete și Rețele” de la Jurnal TV.

Colegul ei, Traian Stoianov, a felicitat-o și i-a spus că a uitat cadoul acasă. „Tu ești aproape perfectă! Îți doresc să fii sănătoasă și tu și toată familia! Banii vin și pleacă, fericirea – tot, dar sănătatea e cea mai importantă”, a spus el.

„Traian în fiecare an spune că uită cadoul acasă”, a precizat Daniela.

De asemenea, ea a menționat că până pe la ora 18.00 a primit 378 de mesaje pe Instagram, dar nimeni nu i-a făcut asemenea urare precum a colegului ei. „Mulțumesc tuturor care mi-au făcut telefonul roșu! Mulțumesc tuturor celor care mi-au scris sincer, chiar dacă nu ne cunoaștem! Eu vă doresc să vi se întoarcă înzecit, așa cum se spune în popor”, a menționat omagiata.

Totodată, pe Instagram, jurnalista a precizat că soțul ei a surprins-o frumos și seara a sărbătorit alături de familie într-un local din capitală.

SHOK.md precizează: Daniela Ciocanu a împlinit 32 de ani. Anul trecut, de ziua ei, s-a aflat în Maldive, unde a fost cerută de soție de Victor Ciocanu. Anul viitor ea va deveni mămică, pentru prima dată.

Vedeți primele 9 minute din emisiune:

SHOK.md


DEC 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...