FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

De 2 săptămâni STĂ ACASĂ! Doina Cernavca – MĂRTURISIRI: „Sunt gata să stau toate 60 de zile în casă, numai să fie Maria sănătoasă!”

Doina Cernavca, jurnalistă și specialist în comunicare, deja de 2 săptămâni stă acasă cu fetița ei și mărturisește că e gata să stea 60 de zile acasă numai să știe că micuța e sănătoasă, informează SHOK.md.

„Azi avem 2 săptămâni de când stăm în casă. Da, ați citit corect: 2 săptămâni! Una cu Maria bolnavă: febră care greu scădea, vomă, frisoane, nesomn, nemâncat, frica mea continuă să nu facă convulsie febrilă, în a 6 zi de chin 112 și la 1 noaptea duse la Ignatenco… Și a 2 săptămână, în carantină. Credeți-mă – sunt gata să stau toate 60 de zile în casă, numai să fie Maria sănătoasă! Așa suntem noi construiți: când e bine, nu ne place nimic. Dar când e greu – am da orice pentru acel bine neprețuit… Nu vă mai plângeți că v-ați săturat. Nu strigați la copii. Mai bine deveniți un părinte-prieten: mai lăsați curățenia și blidele și jucați-vă împreună. Dormiți cuprinși la amiază. Citiți ceva captivant, în timp ce stați tolăniți pe pat, canapea sau pe covor. Comandați pizza. Și suc. Și bucurați-vă că sunteți sănătoși! Bani niciodată nu avem și nu ne ajung. Pe când zilele petrecute împreună se transformă în amintiri de neprețuit atât pentru tine, ca părinte, dar mai ales pentru copil! Trăiți azi, cu tot sufletul!”, a scris ea, pe Facebook, îndemnând pe toată lumea să stea acasă.

70267770_1117270478619542_699718578462523392_n

SHOK.md


MAR 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII