[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan ...
V-a fost dor de muzica instrumentală? Iată unde puteți asculta un ...
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!

De aproape 8 ani FAMILIA SA E DEPARTE! Andrei Năstase: „Când am plecat, nașul mi-a spus: Acel care vrea să salveze și familia, și țara…”

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, a dezvăluit că de aproape 8 ani el se află aici, iar familia sa se află în Germania, ceea ce nu este deloc ușor, informează SHOK.md.

„Eu eram un om bine merci aici, dar din motive de securitate ar fi fost nedrept să las familia aici. Este greu să păstrezi vie o relație la distanță.

Când am plecat de acolo mi-a spus nașul meu – Andrei, vezi că acel care vrea să salveze și familia, și țara riscă să le piardă pe amândouă sau pe una dintre ele… Eu am zis că voi reuși. E greu, foarte greu, e al 7-lea an de când nu suntem împreună, fac naveta”, a spus Năstase, într-un interviu pentru GALBEN pe Youtube.

Politicianul s-a declarat norocos că soția sa, Angela, este atât de iubitoare, înțelegătoare și că l-a încurajat. „Ea m-a înțeles, m-a încurajat și îi datorez enorm, dacă nu chiar totul”, a spus Năstase, precizând că ei comunică aproape zilnic.

Cât despre revenirea familiei în țară, liderul Platformei DA a spus că urmează prin toamnă să se ia o decizie, or băieții săi urmează să se înscrie la studii universitare. „Mi-au crescut copiii. Unul a ajuns la majorat – 19 ani, al doilea așteaptă majoratul în vară, va absolvi liceul cum ar veni, o școală acolo. Aștept. Nu pot să le distrug activitățile. Am convenit că vor merge împreună la universitate, vom vedea. Desigur că ar fi cel mai bine să fim împreună”, a subliniat el.

SHOK.md


FEB 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...