[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...

De când a devenit mămică, se confruntă cu MAI MULTĂ URĂ! Katy Black: „Mă deranjează numărul oamenilor care scriu. 90% din hate e din cauza invidiei”

Vloggerița Katy Black a constatat că, după ce a devenit mămică, numărul celor care scriu comentarii răutăcioase a crescut mult, astfel că ea a venit cu o reacție, informează SHOK.md.

„Hai să vă scriu un pic despre hateul care se revarsă asupra mea decând eu am născut ?? Eu foarte ușor trec peste hate și pot spune că sunt o persona puternică care doarme liniștit noaptea și ignoră total mesajele agresive și răutăcioase ?, însă ultimul timp pe mine au început să mă deranjeze nu mesajele și nu expunerile oamenilor ci numărul oamenilor care îmi scriu ?
Ei sunt prea mulți.. chiar totul e așa de grav?

Am observat că 90% din hate e din cauza invidii, ok tu ești invidios(ă) și ai o dorința mare să arunci toată răutatea pe care o strângi în inimă asupra mea, ok ok ok pe mine asta nu mă deranjează atâta timp cât asta e doar în partea mea și mă atinge pe mine, dar dacă haterul trece la jignirea, înjurarea soțului meu sau copilului meu sau familiei mele atunci asta deja e grav!

Eu nu vreau să ignor faptul că hate există și că el e destul de aproape, dar vreau să vă spun că atâta timp cât voi comentați tot ce fac eu și familia noastră- Noi facem, noi lucrăm, noi ne dezvoltăm… iar tu (haterul) comentezi, comentezi, comentezi stând în telefonul (calculatorul) tău! Diferența între noi e că eu fac iar tu comentezi”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


DEC 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...