[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

De la pasiune – la O MARE PROVOCARE! Gheorghe Cavcaliuc, în căutarea CELUI MAI REUȘIT CHIPIU din lume: „Pentru noi contează opiniile voastre” FOTO//

Pasiunea lui Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, s-a transformat într-o mare provocare, or de la calitatea de colecționar, el a trecut la identificarea celui mai reușit chipiu polițienesc din lume. Astfel, ieri, Cavcaliuc s-a întâlnit cu designerul Daniel Racovizza și au dat start lucrărilor în acest sens, informează SHOK.md.

Șeful adjunct al IGP, într-o postare pe Facebook, a oferit detalii, a publicat imagini, dar și a solicitat opinia societății asupra primului model propus:

„Pasiunea mea de suflet este să colecționez chipiuri a structurilor de drept din întreaga lume și momentan am peste 175 de chipiuri.

Vă aduceți aminte că am promis ? că datorită modelelor din colecție voi face cel mai frumos, calitativ, practic și comod chipiu polițienesc din lume.

A venit în vizită prietenul poliției Daniel Racovizza și ne-a venit o idee extraordinară ➡️ să ne întâlnim frecvent pentru a lucra asupra analizei chipiului polițienesc model și ne vom inspira de la mai multe chipiuri din colecție, iar maestrul Daniel va schița câte un prototip pe care îl vom supune discuției.

Săptămânal, în weekend vom posta un nou model al chipiului polițienesc ?‍♀️ pe care îl va desena designerul cu mâini de aur, la care vă îndemnăm să ne spuneți dacă vă place sau a-ți schimba ceva!
Am făcut acum un prim exercițiu și am realizat primul desen al chipiului model de câmp, care ne propunem să îl perfecționăm cu ajutorul vostru și vom continua cu chipiul de gală și chipiul pentru doamne!

Pentru schița viitoare, maestrul Daniel va veni pregătit cu instrumentele sale și va desena un model profesional, acum a schițat cu cariocele și stilourile din biroul meu.

Pentru noi contează ? sugestiile voastre și solicităm părerea societății pe marginea modelului creat astăzi, necătând la faptul că ne-am inspirat din modelele chipiurilor altor țări, cum ar arată chipiul ideal al polițistului care vă vine în ajutor sau îl vedeți pe stradă la datorie.

Stimați polițiști și veterani ai Poliției, dar și ofițeri și veterani ai altor structuri care poartă uniformă, scrieți-ne ? în comentarii viziunea voastră și vă îndemnăm să vă împărtășiți cu experiența pe care o aveți și să ne spuneți care sunt laturile pozitive și negative ale primul model realizat de maestrul Daniel Racovizza.

Nu fiți indiferenți, implicați-vă, haideți să creăm istoria celui mai perfect, practic, excepțional chipiu din lume, care va fi purtat cu mândrie de colegii noștri din cadrul Poliției Naționale”.

SHOK.md


DEC 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...