FRESH
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia
(video) Edward Sanda surprinde din nou! A lansat un nou single însoțit ...
Nicoleta Nucă lansează „Ultima oară”! O piesă despre un final dureros, ...

SURPRIZĂ de proporții chiar de ziua sa! O prezentatoare TV din Moldova – cerută de SOȚIE în Maldive! FOTO//

Prezentatoarea TV, Dana Burlac, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, împlinește 31 de ani. Ea se află în vacanță în Maldive, cu deja logodnicul ei, Victor Ciocanu, informează SHOK.md.

Dis-de-dimineață omagiata a avut parte de un mic dejun pe malul oceanului, cu decor special, și a fost cerută de soție de iubitul ei.

„Victor vei fi mereu iubirea mea adevărată! P.S. lacrimi au fost, multe, de fericire…”, a scris Dana pe Instagram.

Ieri-seară, în ultima zi de 30 de ani, jurnalista a scris: „La 31 se poate??‍♀️ de postat si asa poze… anul asta ziua mea preferata va veni cu 3 ore mai devreme… anul asta e un 20 decembrie de vis?ador ziua mea de nastere… indiferent in ce circumstante ma prinde sarbatoare, desi anul asta??? e primul an fantastic de frumos? deci asa: capitolul cu nr.30 are un final fericit desi inceputul a fost dramatic? toate greselile comise s-au schimbat in lectii, nivelul de experienta a crescut considerabil, acum savurez viata… datorita LUI #mymagic @v1ktor_md Deja nu mai e nevoie sa am patru joburi, sa am insomnie, de la “de unde si cum sa achit creditul?” nu mai e cazul sa refuz diplomatic invitatiile la cafea, sa plang ca la 30 nu am un baby?… asa a fost sa fie? marele meu succes din capitolul 30 a fost sa imi cumpar casa sa fac reparatie sa ma vad in dansul??si in mai putin de o luna sa ma mut la el ❤️ aici citesc cu drag mesajele de la multi ani si va doresc la toti un ocean de fericire, fiindca oamenii fericiti nu fac rau. O cupa de sampanie pentru Daniela de 30?”.

Viitoarea mireasă a publicat mai multe imagini de la cerere, cu ei doi, cu inelul și flori.

#nofilterneeded #iamthehappiestgirlontheworld #bdaygirl #bridetobe

A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on

?? #peace around the world #lovelycouple #velassaru A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on

La 31 se poate??‍♀️ de postat si asa poze… anul asta ziua mea preferata va veni cu 3 ore mai devreme… anul asta e un 20 decembrie de vis?ador ziua mea de nastere… indiferent in ce circumstante ma prinde sarbatoare, desi anul asta??? e primul an fantastic de frumos? deci asa: capitolul cu nr.30 are un final fericit desi inceputul a fost dramatic? toate greselile comise s-au schimbat in lectii, nivelul de experienta a crescut considerabil, acum savurez viata… datorita LUI #mymagic @v1ktor_md Deja nu mai e nevoie sa am patru joburi, sa am insomnie, de la “de unde si cum sa achit creditul?” nu mai e cazul sa refuz diplomatic invitatiile la cafea, sa plang ca la 30 nu am un baby?… asa a fost sa fie? marele meu succes din capitolul 30 a fost sa imi cumpar casa sa fac reparatie sa ma vad in dansul??si in mai putin de o luna sa ma mut la el ❤️ aici citesc cu drag mesajele de la multi ani si va doresc la toti un ocean de fericire, fiindca oamenii fericiti nu fac rau. O cupa de sampanie pentru Daniela de 30?

A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on

SHOK.md


DEC 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...