FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Deja a fost în 5 CĂLĂTORII cu Priya! Inesa Voscoboinic vorbește despre EXPERIENȚELE TRĂITE și vine cu recomandări! FOTO//

„Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc în ultima perioadă e despre călătoriile cu Priya!  Cred că nu există un răspuns scurt la întrebarea asta, și totuși o să încerc să fiu utilă și să vă povestesc despre experiențele noastre”. Despre aceasta scrie, într-o postare pe Instagram, prezentatoarea TV, Inesa Voscoboinic, informează SHOK.md.

Astfel, jurnalista a enumerat călătoriile unde au mers cu Priya și a venit și cu unele recomandări:

„#1 GRECIA – Priya avea 2 luni

Cea mai bună perioadă (după părerea mea)! pentru o călătorie cu bebelușul, cu condiția că alegeți corect destinația, în special dacă copilul nu este vaccinat.

#2 IAȘI – Priya avea 3 luni

Drumul încolo l-a suportat foarte bine, a dormit. Drumul înapoi însă a fost foarte anevoios, Priya refuza să stea în scaunul auto și atunci am înțeles că vom face o pauză de la călătorii.

#3 SINAIA – 6 luni 

Priya a fost tare bravo. A suportat un drum de 11 ore (în total), cu câteva opriri bineînțeles. Era mai ușor pentru mine, pentru că deja o interesau jucăriile. În plus începusem diversificarea și nu era nevoie de fiecare dată să ne oprim pentru a o hrăni la sân.

#4 EGIPT – 7 luni

A fost foarte bine. Priya încă dormea de 3 ori pe zi, ce-i drept nu foarte mult. Îmi era ușor pentru că deja stătea în funduleț  o puneam pe iarbă sau pe nisip și asa se juca

#5 IAȘI- aproape 8 luni

Avem același regim ca și acasă.

Am câteva recomandări, dacă doriți

Copilul trebuie să fie sănătos tun în timpul călătoriei. Nu vă porniți la drum cu un copil bolnav

Conformati-va varstei bebelusului si luati tot necesarul pentru a-l distra.

Urmăriti-i schimbările de comportament si programati-va calatoriile in dependenta de ele.

De ex: În perioada 3-5 luni, Priya nu accepta nici în ruptul capului să stea in scaunul auto sau în carucior  si atunci pentru aceasta perioada am renuntat la calatorii.

Când sunteți în vacanță, încercați să nu vă abateti mult de la regimul cu care s-a obișnuit acasă. Dacă e ora somnului, faceți tot posibilul ca copilul să-și satisfacă pe deplin necesitățile

Dacă plecați cu mașina, faceți mici opriri la fiecare 3 ore, pentru a schimba ambianța și a vă întinde puțin picioarele.

Împăcați-vă cu gândul că vacanța nu va mai fi niciodată așa cum a fost înainte de apariția copilului  și bucurați-vă de timpul petrecut alături de familie”.

SHOK.md

 

 


IAN 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII