[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...

O destinație EXOTICĂ și multă INGENIOZITATE! Vei fi impresionat de ceea ce a realizat Radu Salamalichi! VIDEO&FOTO//

Tânărul antreprenor Radu Salamalichi, după cum a și promis, a revenit cu un spot inedit de prezentare a produselor noului brand – SELIK, acesta fiind realizat într-o destinație deosebită, informează SHOK.md.

Antreprenorul a participat, recent, la un schimb de experiență în domeniul administrării afacerilor la Chicago și, profitând de câteva zile libere, a mers pe exotica insulă Aruba, situată în Marea Caraibelor.

Potrivit spuselor sale, produsele SELIK s-au bucurat de mare succes printre localnici, turiști și chiar păsările de acolo, grație conținutului, dar și atractivității ambalajelor.

De menționat că, SELIK este un brand nou pe piața autohtonă și include produse precum: nuci, alune, fructe uscate și semințe de calitate înaltă. Produsele SELIK se găsesc în rețeaua de magazine LINELLA, iar în scurt timp vor fi disponibile și pe rafturile altor rețele.

Amintim că, în luna august, Radu Salamalichi a promovat brand-ul Meray, prin intermediul senzațiilor tari și anume – saltul cu parașuta, efectuat la Odesa. Atunci el a spus că nu se oprește și va veni cu noi realizări și experiențe tari din destinații cunoscute.

SHOK.md

 


NOI 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...