[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”
Doina Danielean are 3 dorințe legate de FEMEILE DIN NOI!: „Important ...

Dezvăluiri din GOSPODĂRIA Președintelui și a Primei Doamne. Au puișori, curcani, cățeluși, albine și seră cu legume! VIDEO//

Președintele Republicii Moldova și Prima Doamna, Igor și Galina Dodon, se pare că, pun accent pe produsele de casă și pentru aceasta depun efort, crescând de toate în propria gospodărie, informează SHOK.md.

În cadrul noii ediții de „Președintele Răspunde”, care a fost filmat ieri-seară, șeful statului a făcut un tur pe la Reședința de la Condrița, arătând grădina de acolo, sera, stupii cu albine, țarcurile cu păsări etc.

Aici nu era nimic și iaca așa gospodărește am făcut, așa cum e primit la gospodarii din Moldova” – a spus Dodon, arătând modul în care e aranjată curtea și grădina.

Șeful statului a mărturisit că, în prezent, au puișori, căci au incubator și acum ies din ou, iar cățelușa Eva are 5 cățeluși.

Totodată, a spus că în gospodărie se mai găsesc găini, cucoși, rațe, curcani, fiind aduși de la Sadova, locul de baștină al oficialului.

Avem 14 stupi cu albine – scoatem 200 kilograme de miere anual, clar că nu mâncăm noi atâta – dăruim în dreapta și-n stânga. Am dăruit Ambasadorilor. Și miere, și tușonkă”, a precizat Dodon.

Președintele a mai spus că soția sa, personal, a răsădit roșii, vânătă, ceapă, usturoi și altele, dar au și o seră cu legume – la ideea soției.

„Acum avem castraveți, vor fi și roșii. Am avut ridiche, care deja am scos-o.

Avem irigare artificială, așa gospodărește, ca la niște gospodari. Nu costă mult și fiecare om gospodar poate face o seră acasă”, a menționat el.

Totodată, oficialul a spus despre cireșele din acest an că sunt „cam mărunte”, or anul acesta e unul complicat pentru agricultură, în general.

Turul virtual îl puteți face chiar de la începutul ediției „Președintele Răspunde”:

SHOK.md


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...