[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Un bărbat din România a decis să-și încerce NOROCUL și-și CAUTĂ MIREASĂ din Moldova, pe Facebook: „E obligatorie inexistenţa în vocabular a "vapşe", "tipa", "niorlăit"”

Alin G.Pătru, originar din România, stabilit la Chișinău și activează în domeniul turismului, fiind încurajat de „anunțul matrimonial” al lui Mihai Cecan, a decis să-și încerce și el norocul și-și caută mireasă din Moldova, pe Facebook, informează SHOK.md.

Alin a publicat, pe Facebook, un „tender matrimonial”, în care menționează cum e partenera ideală pentru el, dar și vorbește despre calitățile și defectele sale.

Vezi, mai jos, anunțul integral al bărbatului:

„Tender Matrimonial (nu mă pot abţine):

Inspirat de apelul patriotic al lui Mihai Cecan, “având în vedere starea demografică a țării, care este în declin”, luând în consideraţie necesitatea istorică a Unirii malurilor de Olt şi Prut sau Nistru, caut o domnișoară sau doamnă (cu certificat de divorţ) cu vărsta între 2X-3Y ani, care mai ales nu şi-a pus în minte că pleacă peste hotare “cândva”, pentru a contribui la dezvoltarea unionismului şi scuterismului în Moldova de la est de Prut, cu 2-3 copii existenţi sau viitori (deştepţi ca tatăl, frumoşi ca mama).

La aceştia se adaugă cei doi copii ai mei blănoşi care fac deja parte din familia mea.
Ale subsemnatului 5.., de dragul literaturii 60 de kilograme, pot duce în braţe mai mult decât gabaritul propriu cu un raport de putere greutate-forţă supraunitar de 1.25, iar 165 de centimetri înălţime ai mei se potrivesc cu năzuinţe de oricât de înalte, atât timp cât nu poartă tocuri mai serioase de 8 centimetri, care sunt la fel de hidoase ca pantofii “titanici”. Starea materială: din când în când să fie ca în cântecul acela: “s-avem bani noi amândoi, dar să plătească ea.”

Doctorate şi masterate nu sunt obligatorii, dar e obligatorie utilizarea corectă a limbii române şi inexistenţa în vocabular a cuvintelor ucigătoare de sex-appeal “vapşe”, “tipa” “niorlăit”, “mornăit”. Studiile superioare finalizate sau în curs de finalizare sunt un plus. “Finisate” se acceptă doar de la Inginerie-Construcţii, cu portofoliu.

De preferat, cineva care să nu se teamă de mers la teatru, operă, balet la fel de mult pe cât eu n-am probleme de mers în localuri cu multe “gospodine” şi fete studioase gen Famous, Mojito şi altele.
Pasiunea pentru drumeţii, fotografie, cinematografie de artă, jazz, hand-made şi mediul rural sunt atractive, dar nu e bine să fim chiar la fel, că ne plictisim, ce naiba. Declar că nu posed permis de conducere, sunt un pic hipiot, şi chiar nu am chef să mai cumpăr vreo maşină în următorii ani, dar ofer cu plăcere oricare loc pe scuterul roşu “Bella”.

Am neajunsuri suficiente cât să nu mă ascund cu ele: sunt român oltean din Caracal (detalii la Cristian Sava) şi mândru de asta, vorbesc suficientă rusă încât nu pot fi bârfit, sunt orgolios prin prisma experienţei, supărător de răbdător de te enervezi încercând să mă enervezi, iar când îmi sare muştarul zici că e din ăla rusesc cu hrean, dar îmi trece repede. În general, vorbesc mult. Vorbesc mult. Vorbesc mult… Serios, chiar mult.

Pe partea cealaltă, ascult cam la fel de bine. Pot discuta pe orice temă, dar vorba lungă sărăcia omului. Eu sunt omul faptelor. Flori, surprize, ciocolată, chestii siropoase din alea de zice lumea că-s glamournâi. De “vino-ncoa” nu îmi fac probleme ca Mihai. Eu înţeleg pe deplin că trăiesc în Moldova şi care sunt avantajele care revin din asta.
Mesaje, oferte, în privat.

Florile, cafelele, sticlele de vin, atenţiile, la birou, ca noi impartim chestiile comestibile intre colegii din firma.

Ca să nu existe probleme de concurenţă neloială: Vespa lui Mihai Cecan are motor mai puternic, iar eu vreau să trăiesc în loc liniştit şi cu verdeaţă, unde copiii aleargă liberi, la Dolna.
Later edit: tenderul e serios. ?
#ainumannebuni #meetmetoo #scuterchitai”


SHOK.md


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...