FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Din toamnă VREA LA MUNCĂ! Lili Lozan: „Aș avea nevoie de bonă pe câteva ore… dacă sincer, nu știu cum îl voi lăsa”

Lili Lozan vrea să revină la muncă, pe micile ecrane, din toamnă, iar fiul ei, Adrian, ar urma să stea cu bona, pe care încă urmează să o găsească. Totuși, jurnalista spune că îi pare foarte dificil lucrul acesta și nu știe cum îl va lăsa cu altcineva măcar și câteva ore, informează SHOK.md.

„Timp de coronițe nu am, dar in schimb, am devenit extrem de buna la schimbat scutece, mai ales ca, bebe Adrian „urăște” procedura si trebuie sa fiu operativa☺️ Evident, sta lipit de mine toată ziua și ma gândesc cum o sa merg la munca? mămici, help, exista șanse sa îl obișnuiesc și cu un alt ritm? Nu avem bona, dar din toamna as avea nevoie de o doamna blajină și profi pentru câteva ore, dar îmi pare acum misiune imposibila.

Dacă sincer, savurez fiecare clipa și nu știu cum il voi lasa♀️el și când doarme vreau sa se trezească mai repede ca îmi este dor❤️ așa ca, ce am zis ca nu voi face, aha, fix asta fac. Maternitatea îmi priește, nervii sunt ok, kg ușor, ușor „se topesc”, iar dragostea creste in fiecare zi. Pana una alta, nu fac planuri, nu grăbesc lucrurile, nu ma complic și nu vreau sa fiu prea exigenta, ador noua ipostaza și ma bucur de copilul meu”, a spus Lili, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


IUN 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...