[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E FIERBINTE! Antrenoarea Nicolle Trifan nu ratează nici o ocazie să-și ...
(VIDEO) Cristina Ceauș, sărutată de ciobănaș! Interpreta a lansat ...
Nunta de lemn ÎN CARANTINĂ! Tatiana Heghea: ,,Așa ceva nici nu visam ...
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...

DOAR ÎN TREI, acasă! Mariana Mihăilă: „Va fi probabil cel mai trist Paște din viața noastră, dar mulțumim Domnului că suntem cu toții sănătoși”

Interpreta Mariana Mihăilă, în acest an, va sărbători Paștele cu soțul și fiul său, Marius, o să respecte tradițiile și va găti bucate tradiționale, informează SHOK.md.

„Vom sărbători Paștele în 3: eu, soțul și fiul nostru. Din motive de siguranță, nu vom risca să mergem la părinți și la bunicul meu… din păcate. Va fi probabil cel mai trist Paște din viața noastră ? dar mulțumim Domnului că suntem cu toții sănătoși.

Pască, ouă încondeiate, carne la cuptor, legume proaspete.

Nu am copt niciodată cozonaci și îmi este frică să nu iasă bine. Deci, mai bine nu risc.

Mi-ar plăcea ca în fiecare an să aduc acasă Focul Haric, pască și ouă sfințite, dar vedem cum va fi posibil de realizat acest lucru. Ne vom spăla cu ou roșu și bănuți în dimineața Învierii. Vom ciocni ouă, vom fredona cântecul bisericesc „Hristos a înviat din Morți”. ?

Să ne izbăvim de virusul ucigaș, să fie toată lumea sănătoasă și plină de recunoștință față de Dumnezeu. Paștele să aducă o schimbare fericită în viețile noastre și să ne fie iertate păcatele. Să revenim ușor, ușor la viața de odinioară. Doamne Ajută”, a dezvăluit Mariana.

Cristina TOMAC


APR 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...