FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

Doi fotoreporteri – ELIBERAȚI de la muncă. Ambii s-au dedicat activității câte 30 de ani! FOTO//

Fotografii Andrei Mardari și Mihai Vengher au anunțat că, începând cu ziua de astăzi, au fost eliberați de la locul lor de muncă, unde au activat câte trei decenii, informează SHOK.md.

Andrei Mardari a scris pe Facebook: „Ieri eram turist în Milano – mâine aș putea să mă alătur și eu celor din Diasporă. Pentru că mi-am dedicat întreaga viață Agenției Moldpres astăzi STATUL REPUBLICII MOLDOVA a decis că NU mai are nevoie de mine ca fotojurnalist și de alți zeci de colegi de ai mei. În timp ce statul îi îndeamnă pe cei din Diasporă să revină acasă, oamenii de aici sunt eliberați cu duiumul “LA PUCIOC”. ,,ACUM,, când privesc în urmă înțeleg că dacă ar fi să revin cu 30 DE ANI în urmă m-aș dedica profesiei la fel de mult. P.S ACUM-a rog seriozitate!!! Și dacă tot sunt șomer vin cu rugămintea către comapaniile Avia din țară să-mi ofere gratis un bilet într-o singură direcție pentru A MĂTURA străzile Europei”.

Și Mihai Vengher a venit cu un mesaj, pe aceeași rețea: „Șomeri și ,,tocica”. După aproape 30 de ani de lucru la Moldpres, aflu ieri că Agenția nu mai are nevoie de fotoreporteri. Am fost preavizat în legătură cu reducerea statelor și a numărului de personal. Am înțeles că este o decizie a fostei Cancelarii de Stat. Chiar mulțumim ACUM, pentru acest cadou făcut în prag de iarnă. Trăiască presa liberă și, în general, trăiască!”.

De menționat că, potrivit unei adresări a angajaților „Moldpres”, la 13 noiembrie, cu o zi până a fi demis, Guvernul Maiei Sandu a lichidat unitățile de traducători de rusă și engleză ai Agenției „Moldpres”. Prin aceeași decizie, a fost lichidat întreg serviciul foto al agenției, din care cauză a devenit imposibilă reflectarea în imagini a celor mai importante evenimente din țara noastră.

SHOK.md


NOI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII