FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

După 5 ani, A PLECAT de la primul său job! Jurnalist: „Urmează un nou început”

Jurnalistul Dorin Galben, la 3 septembrie curent, și-a încheiat activitatea la ziarul Timpul, după 5 ani, informează SHOK.md.

„Am avut 5 ani plini cu de toate. Primul job serios. Primii pași în jurnalism. Primele reportaje scrise cu o sete pe care acum mi-e greu s-o descriu. Tot ce știu, am învățat aici, de la cei mai buni oameni, jurnaliști, profesioniști și angajatori. Sunt un norocos pentru că, timp de un an, am fost învățăcelul lui Constantin Tănase și i-am ascultat cu mare atenție sfaturile. Sunt un norocos pentru că am avut ocazia să învăț de la cei pe care EL i-a învățat și format. Sunt un norocos pentru că am fost parte a acestei echipe care a dat lumii cele mai faine reportaje și interviuri.

Am atât de multe amintiri și toate sunt frumoase. Dacă le-aș înșira aici, mă tem c-o să îmbătrânesc. Totuși, editorialul care a fost citit de peste jumătate de milion de oameni și zecile de reportaje, care au răsunat, fiecare la timpul lor – au un loc aparte în experiența mea profesională. Iar scrisul va fi veșnica mea pasiune, pe care am căpătat-o muncind la ziar”, a scris Dorin, adăugând: „Pentru mine urmează un nou început…”.

SHOK.md


SEP 5, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...