[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Clipe DE VIS pentru una dintre cele mai frumoase modele din Moldova! ...
Ești pasionat de sacouri? Vezi ce modele sunt în trend în 2020-2021! ...
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...

E BLOCATĂ în SUA, așa că sărbătorește acolo! Lenuța Burghilă: „Ne vom strădui să avem pe masă cozonac, ouă roșii și ceva din bucatele tradiționale”

Interpreta Lenuța Burghilă a rămas blocată în Statele Unite ale Americii (SUA). Astfel, în acest an, Paștele îl va sărbători acolo, împreună cu copiii și cele 3 nepoate, informează SHOK.md

„Paștele trebuia să îl întâlnesc, în Moldova, chiar în acea zi de 18 aprilie trebuia să aterizez pe aeroportul Chișinău, dar am rămas blocată în SUA, nu mai zboară nici un avion, desigur voi întâlni Paștele cu familia de aici, fiica, feciorul, ginerică și cele 3 nepoțele.

Ne vom strădui să avem pe masă simbolicul Cozonac, ouă roșii și ceva din bucate tradiționale.

Desigur, speram să găsim în magazin ceva un cozonac, italian, fiindcă tot îmi reușește și am încercat în viața asta, dar pască, cozonaci, pâine – nu am copt niciodată, mereu mergeam de Paște acasă, la țară, mama mereu coace și pregătește gustos.

Vom merge la un magazin armenesc din Los Angeles să procurăm un miel.

Tuturor le doresc Sărbători fericite, Paște luminat, sănătate și să ne revedem cu drag, după ce vom fi liberi de carantină. Fericire”, a dezvăluit Lenuța.

Cristina TOMAC


APR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...