FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

E BLOCATĂ în SUA, așa că sărbătorește acolo! Lenuța Burghilă: „Ne vom strădui să avem pe masă cozonac, ouă roșii și ceva din bucatele tradiționale”

Interpreta Lenuța Burghilă a rămas blocată în Statele Unite ale Americii (SUA). Astfel, în acest an, Paștele îl va sărbători acolo, împreună cu copiii și cele 3 nepoate, informează SHOK.md

„Paștele trebuia să îl întâlnesc, în Moldova, chiar în acea zi de 18 aprilie trebuia să aterizez pe aeroportul Chișinău, dar am rămas blocată în SUA, nu mai zboară nici un avion, desigur voi întâlni Paștele cu familia de aici, fiica, feciorul, ginerică și cele 3 nepoțele.

Ne vom strădui să avem pe masă simbolicul Cozonac, ouă roșii și ceva din bucate tradiționale.

Desigur, speram să găsim în magazin ceva un cozonac, italian, fiindcă tot îmi reușește și am încercat în viața asta, dar pască, cozonaci, pâine – nu am copt niciodată, mereu mergeam de Paște acasă, la țară, mama mereu coace și pregătește gustos.

Vom merge la un magazin armenesc din Los Angeles să procurăm un miel.

Tuturor le doresc Sărbători fericite, Paște luminat, sănătate și să ne revedem cu drag, după ce vom fi liberi de carantină. Fericire”, a dezvăluit Lenuța.

Cristina TOMAC


APR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII