FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

E ÎNDRĂGOSTITĂ LULEA! Rodica Ciorănică: „E totul minunat și vreau să cred că e pe toată viața”

Jurnalista Rodica Ciorănică e îndrăgostită și e iubită. Astfel de un an de zile e într-o relație serioasă și ar vrea să creadă că „e pe toată viața”, informează SHOK.md.

„Da, există. Este un bărbat care e foarte discret, nu iubește chestia pe care o facem noi acum, îți închipui bărbații nu vor să fie în vizor… Îmi place să termin mai repede munca și să gătim împreună ceva. Este un bărbat extraordinar, mă iubește. Suntem bine și acum este prieten și cu Paula, asta este foarte bine și uite am început să avem escapade în trei. Ne simțim foarte bine. E din Chișinău. E prematur, deși e totul minunat și vreau să cred că e pe toată viața. Chiar așa, îți imaginezi? Deci, e serios.

Am simțit… știi foarte rar întâlnești un om care îți dai seama că seamănă foarte mult cu tine, chiar dacă nu are absolut ce… vine dintr-un mediu total diferit, are activități total diferite. Dar semeni foarte mult din punct de vedere al calității umane, al sufletului, ești practic tot tu, dar de sex opus. Are lucrurile care îmi lipsesc, știe să taie, știe să spună nu, știe să fie dur și mie asta îmi place. Știe să fie alături când trebuie, asta e tare important, pentru că eu probabil asta am așteptat toată viața – un umăr, căldură. Să fie alături oricând, chiar dacă e la distanță. Cred că în această perioadă de când ne cunoaștem, e un an la mijloc, nu i-am simțit niciodată lipsa”, a spus Rodica, pentru „Offline cu Doina Chiorescu”.

Cristina TOMAC


MAR 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...