FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

E MODEL la Istanbul și reprezintă Moldova la un concurs internațional de FRUMUSEȚE - a 7-a competiție de Miss! FOTO//

Aliona Chitoroaga a fost desemnata oficial, în urma preselecției, sa reprezinte Moldova in cadrul competitiei Global Charity Queen 2017, competitie care se desfasura in acest an in Taipei, Taiwan in data de 23.septembrie.2017. In competitie vor participa 40 de tari – potrivit unui comunicat al ExclusivEvent.

Aliona locuieste si lucreaza ca si model in Istanbul, are 28 de ani, 1.77 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 88-60-90. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Republica Moldova – Facultatea de Business si Administrarea Afacerilor si vorbeste 4 limbi straine, engleza, rusa, franceza si turca. Aliona este pasionata de calatorii, dans, sport, modeling si design vestimentar – mare parte dintre tinutele purtate in cadrul competitiei fiind creatie proprie. Aliona lucreaza ca si model profesionist pe plan international de peste 9 ani si este o adepta a alimentatiei sanatoase si a sportului zilnic.

Totodată, Aliona este moldoveanca cu cele mai multe prezente in cadrul competitiilor internationale de frumusete: Miss Tourism Queen Of The Year 2010 – in China, Miss Exclusive Of The World 2012 – in Turcia, Miss Earth 2012 – in Filipine, Miss Grand International 2013 – in Tailanda, Miss World Next Top Model 2014 – in Liban, Miss USSR UK 2015 – in Anglia.

„Sunt extrem de fericita sa imi reprezint din nou frumoasa tara in fata intregului mapamond, de aceasta data in cadrul competitiei internationale de frumusete Global Charity Queen 2017 din Taipei, Taiwan. Voi face tot ce imi sta in putinta sa aduc un loc cat mai bun Moldovei, obiectivul meu principal fiind castigarea marelui titlu. Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. – ne-a declarat Aliona Chitoroaga – Global Charity Queen Moldova 2017.

„Aliona Chitoroaga este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Este una dintre primele modele delegate de catre agentia noastra sa reprezinte Moldova in cadrul competitiilor internatioinale de frumusete, fiiind in acest moment la a 7-a competitie in palmaresul sau. Aliona este moldoveanca care a reprezentat Moldova in cele mai multe competitii internationale de frumusete pana in acest moment, avand frumusetea, experienta si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Taiwan si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Global Charity Queen Moldova.

SHOK.md


SEP 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...